Uudised

Novembri viimased mängud ja võidukad tulemused

Möödunud nädalavahetusel võõrustas Eesti Maaüikool/Evocon  korvpallivõistkond Rapla Korvpallikooliiga. Pea 75%-lt 2-punktiviskeid tabanud Eesti Maaülikool/Evocon ei jätnud Rapla Korvpallikoolile mingit võimalust, esimene veerand võideti 25:7 ja kogu mäng 91:62. Jan Samuel Vogelainen võitjate resultatiivseim 18 punktiga, Saku I liiga resultatiivseim (keskmised punktid) Markus Ruubel tõi Raplale 24 silma. Eesti Maaülikool/Evocon jagab koos Tamsalu ja Rae Kossuga turniiritabelis 4-6. kohta, Rapla Korvpallikool on tabeli 9. real. (allikas: basket.ee)

Eesti Maaülikool/Structura võistkonna võrkpallurid kohtusid kodus Põltsamaa VK klubiga ning võideti kindlalt 3-0. (25/20 27/25 25/18). Kui põhihooajas on mängitud juba 8 liigamängu siis meie võistkonnal on õnnestunud saada tabelisse kirja täpselt 4 võitu ja 4 kaotust. Põhiturniiritabelis asetutakse hetkel 12 punktiga 7. kohale.

Saalihoki naiskond sõitis sellel nädalavahetusel külla lätti, FK Kekava võistkonnale. Kohe alguses haarati initsiatiiv ning kohtumine võideti seisuga 5-1. Parimaks mängijaks valiti Eesti Maaülikooli poolt Kati Kolsar, kes viskas ühe värava ja andis kaks resultatiivset söötu.