Saavutussportlase ankeet

Saavutussportlase liikmeleping ja avaldus

Eesti Maaülikooli Spordiklubis harrastatakse kõrgetasemelist amatöörsporti mitmetel aladel, mille eesmärgiks on pakkuda saavutussportlastele eneseteostuse ja väljendamise võimalusi läbi heal tasemel treeningutel ja võistlustel osalemise. Saavutusspordi võistkonnad on avatud kõigile piisava tasemega sportlastele, st seos Eesti Maaülikooliga ei ole liikmelisuseks vajalik.

 

Saavutussportlased sõlmivad Eesti Maaülikooli Spordiklubiga saavutussportlase lepingu ning tasuvad spordiklubi liikmetasu 11 kuul aastas (v.a juuli), mis annab võimaluse treenida nii vastava ala treeningaegadel treeneri käe all kui iseseisvalt EMÜ spordihoone lahtiolekuaegadel.

 

Saavutussportlasteks võetakse vastu piisava ettevalmistusega sportlased, kes on enda liitumissoovi esitanud vastava ala treenerile, tutvunud saavutussportlase lepingu näidisega, esitanud nõuetekohaselt täidetud ankeedi ning sõlminud lepingu. Ankeedi esitamise järel võtab EMÜ SK esitajaga mõne päeva jooksul ühendust ning sõlmib temaga liikmelepingu. 

 

MTÜ Eesti Maaülikooli Spordiklubi esitab saavutusspordi liikmemaksu arveid e-arvetena (e-postile arveid ei saadeta), saates need lepingus märgitud maksja internetipanka. E-postiga vm viisil arveid ei saadeta. Arved väljastatakse iga kalendrikuu esimeses kolmandikus. Arve maksetähtaeg on 7 päeva. Arve tasumisel on oluline kasutada viitenumbrit, mille leiab nii arvelt kui sõlmitud lepingust. Viitenumbrita tasumisel ei jõua makse spordiklubini ning laekub mõne aja pärast maksja kontole tagasi.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubis on järgnevad saavutusspordi alad: korvpall, võrkpall, saalihoki (naised / mehed) ja maadlus.

 

Oluline info

Liikmelepingu näidis | Hinnakiri (alates september 2023)

 

Lisainfo:

Karl Ird

EMÜ SK juhataja
telefon: (+372) 7313 904
e-post: karl.ird@emu.ee

NB! Saavutussportlaseks astumiseks kontakteeruge esmalt vastava ala treeneriga (vt kontaktinfot menüüst iga ala juurest) ja täitke avaldus. Andmete sisestaja vastutab andmete korrektsuse eest.

Andmeid kasutatakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega. Kohustuslikud väljad on tähistatud tärniga.

SAAVUTUSSPORTLASE AVALDUS

SPORDIALA*0.00
EESNIMI*kohustuslik väli
PEREKONNANIMI*kohustuslik väli
ISIKUKOOD*kohustuslik väli
ELUKOHA AADRESS (tänav, maja, korter; asula; postiindeks)*kohustuslik väli
E-POSTI AADRESS*kohustuslik väli
TELEFONINUMBER*kohustuslik väli
IBAN PANGAKONTO NUMBER*kohustuslik väli
ÕPITAV ERIALA/TÖÖKOHT
*
Kokku: