Uudised

Esimesed playoffid ja olulised kodumängud.

Möödunud reedel toimus järjekordne kodumäng meeste esiliiga korvpallivõistkonnal, kus vastamisi mindi TSA Kaleviga. Mõlemal võistkonnal oli hädasti vaja võitu, et kindlustada koht 8 parema hulgas. Vastased alustasid mängu hästi ning juhtisid esimese poolaja lõpuks 55:41. Viimasel poolajal leidsid Eesti Maaülikool / Skarcon mängijad uue hingamise ning lõpuks võideti kohtumine seisuga 84 : 78. Vastastel oli kõige resultatiivsem mängija ameeriklane Angelo Frankie Sales Jr., kes viskas 24 punkti, hankis 14 lauapalli ja oli oma võistkonna edukaim. Eesti Maaülikool / Skarcon võistkonna eest särasid Tom Kaldre (16 punkti; 7 resultatiivset söötu); Christofer Kalda (18 punkti) ning Joonas Anton Jürgenstein (20 punkti). Järgmine kohtumine toimub 17.03 Kadrina Spordikeskuses, kus minnakse vastamisi liiga favoriidi, Tere Kadrina Karudega.

Naiste saalihoki meistriliigas algasid finaalmängud, kus esimese võõrmängu naiskond kahjuks kaotas, seisuga 8-4. Saatuslikuks sai esimene kolmandik, kus vastane läks juhtima 4-0 ning seda vahet ei suudetud enam tagasi teha. Eesti Maaülikooli naiskonna kohtumise parim mängija oli Kirke Pollisiinski. Teine oluline kohtumine toimub juba 18.märtsil Eesti Maaülikooli spordihoones, kus esikoha eest edasi võitlemiseks on hädavajalik saada võit. 

Poolfinaalmängudega alustas EMÜ/Structura meeste võrkpallivõistkond. Turniiritabeli asetuse järgi oli vastaseks ja üks finaalisoosikutest Viljandi VK. Tasavägine kohtumine kaotati seisuga 1-3 ( 25/22; 23/25; 20/25 ; 22/25 ). Järgmine otsustav kohtumine toimub Viljandis, 18.03.