TÄIENDATUD. Võrkpallihooaeg kuulutati lõppenuks. EMÜ meeskonnale pronksmedal

Uudis EVF-i kodulehelt:

 

Seoses koroonaviiruse Eesti-sisese leviku laienemisega otsustas Eesti Võrkpalli Liit täna, et varasema otsusega teadmata ajaks edasi lükatud meeste ja naiste esiliiga ning noorte- ja harrastajate turniirid jäävad lõpetamata. Juba varem tehti otsus, et täiskasvanute Eesti meistritiitleid sel kevadel välja ei mängita. 

 

Otsus ei puuduta hetkel suvist rannavõrkpalli hooaega. Eesti rannavolle karikasarja toimumine ja/või võimalik ajakava muutmine otsustatakse vastavalt edasistele arengutele. 

 

„Kui täiskasvanute hooaja enneaegse lõpetamise hetkel oli õrn lootus, et esiliigat, harrastajate- ja noorteturniire saab ehk millalgi lõpuni mängida, sest nende ajakava on täiskasvanute turniiridega võrreldes paindlikum, siis täna on selge, et ka nende võistlustega lähikuudel jätkata ei saa,“ kommenteeris otsust alaliidu peasekretär Helen Veermäe.

 

Eesti Maaülikooli meeskond saavutas põhiturniiri 20-st mängut 13 võitu ning oli sellega Tallinna Ülikooli (20 võitu) ning BMF/Rakvere VK (16 võitu) järel paremuselt kolmas meeskond. Põhiturniiri tabeli leiab SIIT.

 

TÄIENDUS 06.04. EVF-i LEHELT:

seoses koroonaviiruse Eesti-sisese leviku laienemisega jäid tänavu erinevate liigade Eesti meistrivõistluste play-off mängud pidamata. Vaatamata sellele otsustati, et meeste esiliigas jagatakse medalid siiski välja. 

Üheteistkümnest meeskonnast kümme pooldasid medalite jagamist põhiturniiri tulemuste põhjal. Seega saavutas teist aastat järjest meeste esiliigas kuldmedali Tallinna Ülikool, kes võitis sarnaselt eelmisele hooajale kõik põhiturniiri mängud. Seejuures on alates 2018. aasta kevadest meeste esiliigas kaotuseta püsiva Tallinna Ülikooli võiduseeria pikenenud 50-mänguliseks. 

Hõbemedali teenis tänavu BMF/Rakvere Võrkpalliklubi ja pronksmedali Eesti Maaülikool. Ülejäänud paremusjärjestus kujunes järgnevaks: 4. EstNor/Kiili, 5. LotusTimber/Neemeco SK, 6. Võru Võrkpalliklubi /Werro, 7. Saaremaa, 8. Liider/Rae vald, 9. Tallinna Spordikool, 10. Imsport Järvamaa ja 11. Audentese SG/Noortekoondis.