EMÜ meistrivõistlused e-spordis 5. veebruaril

Tänavuste EMÜ meistrivõistluste järgmine ala, e-sport, toimub meistrivõistluse ajaloos esmakordselt rallimängus. 5. veebruaril EMÜ spordihoones toimuval üritusel võtavad osalejad omavahel mõõtu rallimängud Dirt 2.0, mida mängitakse EMÜ tehnikaüliõpilaste seltsi ehitatud rallisimulaatoril.

 

Mängitakse virtuaalreaalsuse prille kasutades. Simulaatoril on rool, pedaalid, käigukang, käsipidur ning simulaatori imiteerib liikumisega auto liikumist rajal. Käikude vahetamine on võimalik nii käigukangiga kui nuppudega roolilt. Läbitakse korraldajate poolt eelnevalt valitud kiiruskatse korraldajate poolt valitud auto ning seadistusega. 

 

Võisteldakse eraldi meeste kui naiste arvestus. Võitjad saavad 2019/2020. a. Eesti Maaülikooli meistri särgi ning esikolmik saab kaela medalid.

 

Lisainfo võistluste JUHENDIST. Registreerida saab SIIN kuni 04.02.2020 kl 12.00 (keskpäevani). Üritus Facebookis.