EMÜ SK spordikool ootab saalihoki ja maadlushuvilisi

Eesti Maaülikooli Spordiklubi spordikool kutsub liituma saalihoki ja maadlushuvilisi tüdrukuid ja poisse. EMÜ SK spordikool pakub lastele ja noortele maadlus- ja saalihokialast huviharidust, võimalusi sportlikeks treeninguteks Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt kinnitatud õppekava alusel. Spordikooli tegevuse eesmärgiks on pakkuda lastele ja noortele võimalusi süvendatud spordi õppeks ja isiksuse arenguks.


Eesti Maaülikooli Spordiklubi spordikoolis saavad hakata käima lapsed alates 4. eluaastast. Uute õpilaste vastuvõtt toimub aastaringselt, uutele tulijatele nõudmisi ei esitata, esialgu piisab soovist maadelda või mängida saalihokit.

 

Nii maadluses kui saalihokis toimuvad treeningud kolmel päeval nädalas ning treeninguid viivad läbi kogenud juhendajad. Maadlustreeningute toimumisaja ja treeneri kontakti leiad SIIT ning saalihoki kohta SIIT.

 

NB! Alates 2019. a septembrist on uutele õpilastele esimene kuu spordikoolis tasuta. Alustada võib nii septembris kui teistel aegadel - esimene kuu on ikka tasuta. Tasuta kuu kasutamise tuleb esitada allpool asuv spordikooli avaldus ning soetada EMÜ spordihoone kassast 2-eurone kliendikaart. Kuu lõppedes sõlmime õpilase esindajaga tema soovil õppelepingu.

 

Lisainfo spordikooli kohta SIIN.