Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Kodumängud sel nädalal: korvpalli ja võrkpalli esiliiga ning saalihoki naiste meistriliiga

Alanud nädalal võõrustavad Eesti Maaülikooli võistkonnad koduväljakul vastaseid kolmel korral: korvpallis, võrkpallis ja saalihokis. Kui korvpalluritel on tegemist põhiturniiri eelviimase mänguga, siis võrkpallurid ja saalihoki on jõudnud juba play-offideni.

 

Neljapäeval, 21.03. kell 20:30 kohtuvad meeste korvpalli esiliigas tabeli kolmas Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid ja tabeli teine KA Tallinna Kalev/TLÜ võistkond. Tegemist on EMÜ võistkonna viimase kodumänguga põhiturniiril. Korvpalli esiliiga turniiritabeli leiab SIIT.

 

Laupäeval 23.03. kell 14:00 alustab veerandfinaalmängudega Eesti Maaülikooli esiliiga võrkpallivõistkond, võttes vastu TalTech/Kiili võistkonna, kes on põhiturniiri järel vahetult EMÜ võistkonna ees 4. kohal. Veerandfinaalide edasipääs selgub päev hiljem võõral väljakul mängitavas teises mängus. Esiliiga turniiritabeli leiad SIIT.

 

Pühapäeval 24.03. kell 16:30 võõrustab Eesti Maaülikooli meistriliiga saalihokinaiskond poolfinaali kolmandas mängus Kaitseliidu Rapla maleva võistkonda, kelle vastu on esimesed kaks mängu juba võidetud. Võidu korral liigub EMÜ võistkond koheselt edasi finaali. Meistriliiga veerandfinaalide tulemused ja ajakava leiad SIIT.

 

Sissepääs kodumängudele tasuta! Tule ela omadele kaasa!