Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

TudengiPall 2014 kutsub osalema

TudengiPall 2014 korraldusmeeskond annab teada, et selle sügise suurimale meelelahutuslikule tudengispordiürituseni on jäänud vähem kui neli nädalat.Tudengite sportlik nädalavahetusüritus toimub 22. ja 23. novembril Rakveres. Lisaks meeleolukatele spordialade (pimevõrkpall, rahvastepall, korvpall, lõbusad teatevõistlused) toimub taaskord suur kostümeeritud tudengirongkäik ning vinge superkangelaste-teemaline stiilipidu!

TudengiPall on avatud nii tudengitele, vilistlastele kui ka kõrgkoolide ja nende spordiklubide töötajatele. Pane oma kursuse või kooli võistkond kokku (võite kasutada ka piiratud koguses teiste kõrgkoolide võistlejaid) ja registreeru kuni 10. novembrini 2014 easl@easl.ee.  

Leia rohkem informatsiooni http://www.easl.ee/index.php?id=6191 

PS! kuna kohtade arv on piiratud ja registreerumise huvi suur, siis anna endast märku esimesel võimalusel.


Autor: Tarmo Jaakson EASL