Korvpallimeeskond sai kolmanda järjestikuse võidu (lisatud video)

Eesti Maaülikooli korvpallimeeskond mängis täna, 15.10.2104  oma teise kodumängu Eesti meistrivõistluste II liigas, kus oldi vastamisi Terminali meeskonnaga. EMÜ pallurid võitsid kohtumise tulemusega 82:62 (poolaeg 38:27).  

Avaveerandit teravalt alustanud Terminal võitis veerandaja lõpusireeniviskega 17:16. Teise veerandaja alguses läks kodumeeskond EMÜ kohe juhtima tänu heale tööle kaitses ning pärast seda enam Terminali meeskonda järgi ei lastud. Mäng kulges EMÜ taktikepi all rahulikult lõpuni. Terminal küll üritas maa-alakaitsega EMÜ rütmi lõhkuda, kuid mängu lõpptulemusele see enam mõju ei avaldanud.

EMÜ poolelt tegi resultatiivse mängu meeskonna kapten Ken Karja, kelle arvele kogunes 24 punkti, teda toetas Ott Toomsalu, kes sai kirja 17 punkti ja 10 lauapalli.

Terminali meeskonna tulemuslikum mängija oli meeskonna hing ja vedaja Raido Raudsepp, kes sai oma kontosse kirja 20 punkti.

EMÜ mängib järgmise mängu võõrsil kolmapäeval, 22. oktoobril kell 20.00 Torma meeskonnaga.