Eesti Maaülikooli spordihoones toimus juba kolmandat korda maadlusvõistlus ainult naistele

Möödunud nädalavahetusel võistlesid maaülikooli spordihoones naismaadlejad. Kolmandat korda toimusid meie oma maadlejate korraldatud maadlusvõistlused, kuhu olid oodatud ainult naised. Antud võistlus on Eestis ainulaadne ja kohale tulid maadlejad üle Eesti! Nii oli kohal seitsme erineva maadlusklubi võistlejad.

Meie naismaadlejatel tuli maha pidada mitmeid tuliseid võitlusi ning lõpuks oli kõigil põhjust ka poodiumile astuda. Meie sportlaste tulemused olid järgnevad. -48kg naistest sai esikoha Maria Kilk. Kuni 55kg naistest oli kolmas Anette Org. -63kg võitis esikoha Kaisa Muutra ning kolmas oli Marie Helen Otti. Ja kuni 72kg naistest oli esimene Gerlin Järvela. Võistkondlikus arvestuses võitis maaülikooli naiskond kindlalt esikoha!


Autor: Gerlin Järvela