Saalijalgpalli üliõpilasmeistrivõistlused Eesti Maaülikooli spordihoones

Pühapäeval, 17. veebruaril 2013 toimuvad Eesti Maaülikooli spordihoones (Kreutzwaldi 3, Tartu) Eesti üliõpilasmeistrivõistlused saalijalgpallis, kuhu on osalema oodatud kõikide kõrgkoolide võistkonnad üle Eesti. Võistkondade registreerimise viimane kuupäev on 13.veebruar 2013.

Eelmisel aastal võitis üliõpilasmeistrivõistluste tiitli Tartu Ülikooli I meeskond, kes alistas finaalis Tallinna Tehnikakõrgkooli tulemusega 3:0. Kolmanda ja neljanda koha kohtumises alistas Tallinna Tehnikaülikool Eesti Maaülikooli esinduse seisuga 3:1.

Esimese koha saavutanud võistkonna liikmetele omistatakse Eesti üliõpilaste meistri nimetus ning autasustatakse medali, diplomi ja meenega, võitjavõistkond saab karika. Teise ja kolmanda koha saanud võistkondade liikmeid autasustatakse medali, diplomi ja meenega. Võitjakõrgkoolil on õigus sõita Eestit esindama Euroopa ülikoolidevahelisele Futsali meistrivõistlusele, mis toimuvad 21.-28. juuli 2013.a. Malagas, Hispaanias. (info www.eusa.eu). Turniiri parimaid autasustatakse auhindadega.

Võistlused algavad kell 10:00. Võistlused toimuvad, kui on registreerunud vähemalt neli võistkonda. 9.15 – 9.45 võistkondade kohaloleku kontroll, nimeline ülesandmine ja kehtivate üliõpilaspiletite kontroll. Juhend leitav aadressil http://www.easl.ee/index.php?id=618 

Registreerimisviisid:

·         Rait Rodi (5282218, rait.rodi@emu.ee )

·         internetis www.easl.ee;


Autor: Esko Tõnisson