Tartu linna lahtised koolidevahelised meistrivõistlused algavad juba 9. oktoobril

Juba tänasest on kõikidel Tartu linna ja maakonna koolidel võimalik registreerida Tartu linna lahtistele koolidevahelistele meistrivõistluste, mille eesmärgiks on populariseerida saalihokit ja innustada lapsi ning koolinoori tegelema spordiga. Meistrivõistlustel selgitatakse välja Tartu linna ja maakonna parimad võistkonnad nii poeg- kui tütarlaste arvestuses kõikides vanusekategooriates. Parimatel koolidel avaneb võimalus osaleda vabariiklikel koolinoorte meistrivõistlustel saalihokis. Tartu linna lahtised koolidevahelised meistrivõistlused toimuvad 09. oktoobril ja 10. oktoobril 2012.a. algusega kell 9:00 Eesti Maaülikooli spordihoones (Kreutzwaldi 3). 

Tartu linna lahtistel koolidevahelistel meistrivõistlustel saavad osaleda noored, kes õpivad Tartu linna või maakonna üld- ja kutsehariduskoolides (vajalik kehtiv õpilaspilet). Ühest koolist võib samas võistluskategoorias osaleda 1 võistkond, va juhul kui võistlusklassi registreerub vähem kui 5 võistkonda. Võistlustel peetakse eraldi arvestust poiste ja tüdrukute kategoorias. Maksimaalselt võib ühte võistkonda kuuluda kuni 10 mängijat. Väljakul on korraga 4 väljakumängijat (mängitakse ilma väravavahita).

Võistkondade registreerimise viimane tähtaeg on 05.10.2012 kell 15:00. Võistkondade registreerimine toimub veebipõhiselt http://saalihoki.emu.ee/registreerimisleht/

Teisipäeval, 09. oktoobril on võistlused järgmistele vanuseklassidele:

1. klass;

2.-3. klass;

4.-5. klass

Kolmapäeval, 10. oktoobril on võistlused järgmistele vanuseklassidele:

6.-7. klass;

8.-9. klass;

10.-12. klass

Võistluste ametlik info edastatakse sellel samal lehel, saalihoki.emu.ee. Ürituse peakorraldaja on Eesti Maaülikooli Spordiklubi.


Autor: Esko Tõnisson