Eest Maaülikooli meistrid võrkpallis on MMI ja PKI

Pühapäeval, 18.03 peeti Eesti Maaülikooli meistrivõistlused võrkpallis, kuhu registreerus 14 meeskonda ja 6 naiskonda - kokku ligi 150 osalejat, mis on Eesti Maaülikooli meistrivõistluste osalusrekord.

Mehed jagati eelmise aasta tulemuste põhjal kahe miinusringi süsteemi ja naised kahte alagruppi.

Meeste arvestusest väljus võitjana turniiri jooksul endale ainult ühe geimikaotuse lubanud MMI meeskond. MMI kaotas oma esimese geimi alles poolfinaalis EMÜ SK esinduse vastu. Finaalis alistas MMI väga ühepoolses mängus TI meeskonna 2:0 ja noppis juba kolmandat aastat järjest võrkpalli alavõidu. Kolmandale kohale mänginud EMÜ SK ja  PKI 1 heitlusest väljus võitjana PKI 1 tulemusega 2:0.

Naiste turniiril esines edukalt PKI naiskond, kes alistas poolfinaalis VLI esinduse 2:0 ja finaalis oldi sama tulemusega parem MMI-st. Kolmandakoha mängus olid paremad VLI naised MSI-st tulemusega 2:0.

Üldarvestuse tabelis on läinud rebimine enne kahte viimast ala väga tihedaks, nimelt on kahel esimesel PKI-l ja MMI-l nüüd samapalju punkte – 61, kolmanda koha peale heitlevad kolm võistkonda MSI, TI ja EMÜ SK, nimetatud kolme üksuse vahe üldarvestuses on vaid 3 punkti. Otsustavaks saavad kaks viimast ala lauatennis ja paarisorienteerumine. Lauatennis toimub juba kahe nädala pärast, 1. aprillil.

Infot ja pilte võistluse kohta on võimalik näha siit.


Autor: Esko Tõnisson