Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Saalihokimehed alustasid hooaega pingeliselt

Võõrsil tuli tunnistada Jõgeva SK Selver/Tähe paremust 4:5. Mäng oli algusest lõpuni võitluslik, EMÜ asus teise kolmaniku alguses ülekaaluväravast mängu juhtima 3:1 kuid seejärel saabus mängu madalhetk, vastased viigistasid kahemehelisest arvulisest vähemusest. EMÜ suutis veel korra mängu juhtima minna kuid kolmandiku lõpuks viigistas võõrustaja. Viimasel kolmandikul oli märgata väsimuse märke mõlemas võistkonnas ja mäng oli kohati väga avatud, perioodi ainukese värava lõi Selveri meeskond 6 minutit enne normaalaja lõppu. "Ajasime viigiväravat taga ilma väravavahita kuue väljakumängijaga kuni kohtunik otsustas mind karistuspingile saata ebaõige kepilöögi eest, sellega lõi läbi mängu väga veidrat liini ajanud kohtunikuhärra tulemuse lukku. Kahju, et punkte ei saanud aga olen meeskonna etteaste üle uhke, võitlesime mehe moodi ja võimalusi oli ohtralt mängu võitmiseks" kommenteeris mängiv treener Talis Mölder.
 

Järgmine mäng on juba järgmisel nädalavahetusel Tallinnas Sparta vastu, kerge ei saa ka seal olema aga võidu nimel võitleme.