Tartu koolide KV saalihokis 16.-17.10.2019

 

 

 

Kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel läheb EMÜ SK püüdma kaheksat medalit

Sel nädalavahetusel selguvad Kadrioru staadionil Eesti meistrid kergejõustikus. Eesti Maaülikooli Spordiklubi sportlased konkureerivad medalitele kaheksal alal, kus eesmärgiks on koju tuua viis kuldmedalit. EMÜ Spordiklubi saadab võistlustulle üheksa sportlast, mis on pärast taasiseseisvumist seni kõige suurema arvuline esindus Eesti meistrivõistlustel. ETV toob võistluse tipphetked otseülekandes vaatajani nii laupäeval kui pühapäeval.

L 30. juuli kell 18.15-19.00 ja 19.15-20.10 ETV1

Medalivõitjad selguvad meeste odaviskes, naiste teivashüppes, naiste kaugushüppes (Veera Baranova), naiste kuulitõukes, naiste ja meeste 1500 m (Keio Kits, Ragnar Lipp ja Argo Jõesoo) ning naiste ja meeste 200 m jooksudes.

P 31. juuli kell 19.15-20.30 ETV1

Viimasel võistluspäeval jagatakse medalid välja meeste kettaheites, naiste kõrgushüppes, meeste ja naiste 400 m jooksus, meeste kolmikhüppes (Igor Syunin ja Sten Veelak), meeste 5000 m jooksus (Keio Kits), meeste 110 m tõkkejooksus ja naiste 100 m tõkkejooksus.

EMÜ Spordiklubi sportlastest võistlevad veel medalite pärast  Keio Kits ja Ragnar Lipp meeste 800m jooksus, naiste 5000m jooksus Grete Tõnne, meeste kaugushüppes Rain Kask ja naiste kolmikhüppes Veera Baranova.


Autor: Esko Tõnisson