EMÜ SK alistas kodus Sparta naiskonna

Pühapäeval EMÜ spordihoones olid vastamisi liigatabeli teine ja neljas naiskond. Esimene kolmandik lõppes seisuga 0:0, pealeviskeid väravale sooritati vähe ja mängupilt oli kõike muud kui nauditav. Skoori avas kodunaiskond juba teise kolmandiku teisel mänguminutil kui Hana Tomicová söödust lõi palli väravasse Reti Väärt.

Tartlannad said oma mängu paremini käima, sooritati vastasest selgelt rohkem pealelööke. Sparta naiskonnal õnnestus teravust luua peamiselt vasturünnakutega kuid EMÜ väravavaht Eva-Maria Kikkas noppis palle enesekindlalt. EMÜ võiduväravaks jäänud teine tabamus sündis mängu 26. minutil kui palli lõi väravasse Triin Pähn, Margit Keerutaja söödust. Teise perioodi poolepeal teenis Sparta mängija ohtlikult kõrge kepiga vehkimise eest 5-minutilise karistuse, arvulisest ülekaalust toimetas ilusa söödukombinatsiooni lõpuks palli väravasse Reti Väärt, viimase söödu andis Kersti Teder, seisuks enne viimast pausi 3:0. Viimasel kolmandikul skoorisid EMÜ esiviisiku tagamängijad, 4:1-värava lõi Kersti Teder Hana Tomicová söödust ning lõppskoori 5:1 (0-0; 3-0; 2-1) virutas Meelike Terasmaa poole väljaku pealt, Kaisa Aruaas andis resultatiivse söödu.


Naiskonna treener Talis Mölder oli rahul, et võistkond võitis kuid mängupilt ei olnud sugugi veenev: „Loodan, et jõulud toovad mängijatele taas sära silmadesse ja uuel aastal jätkub mängulusti, et oma parimaid oskusi esile tuua. Tänane mäng ei olnud parimate killast, põhjuseid võib olla palju ja erinevaid aga kõige tähtsam on teada, et oleme võimelised palju paremaks ja leevendada võiks ju seegi, et võidame mänge kindlalt ka keskpärase esitusega, mingi hetk võib see aga kätte maksta kui ei suudeta omal tasemel mängida. Kiitust väärib kindlasti ka Sparta naiskonna spartalik võitlustahe mis suutis palju meie plaane segamini lüüa“.