EMÜ SK III võistkonnal peetud kolm mängu

Pühapäevases kohtumises võõrustati kodus Viljandi Metalli võistkonda. Alles kolmandat korda koos mängiv võistkond pidi ka seekord tunnistama vastase paremust. Kuigi lõppseis jäi 4-8 ei olnud mäng sugugi ühte väravasse. Esimene kolmandik suudeti mängida nagu võrdne võrdsega. Kahel viimasel kolmandikul kasutasid Metalli võistkonna mängijad aga oma võimalused ilusasti ära, millest sündisid ka väravad.

Võistkond on komplekteeritud Saalihokikooli U-17 noormeestest ja saalihokiharrastajatest, kes on Tartusse kooli või tööle tulnud. Samuti kuuluvad kooseisu ka mõningad meistriliiga duubelmeeskonna mängijad. EMÜ SK III võistkonna põhi eesmärgiks on pakkuda andekamatele noormängijatele võimalikult palju mänguaega, et saada juurde mängukogemust. II liiga kohtumised on poistele hea karastus!


Tulemused:

EMÜ SK III - Viljandi Metall  4-8 (2-2; 1-3; 1-3)

EMÜ SK III – Valga Välk 4-5 (3-0; 0-2; 1-3)

EMÜ SK III – SK Maasikas 2-5 (0-1; 0-2; 2-2)