Naiskond jätkab võidulainel

Laupäeva hommikul Kiili spordihoones olid vastamisi kaks unist naiskonda. Esimene kolmandik lõppes seisuga 1:1, EMÜ värava lõi kolmandiku viimasel sekundil Hana Tomicová söödust vastase väravavõrku Siiri Nork. Tartlannad said oma mängu paremini käima teisel kolmandikul, pall ja mängijad hakkasid liikuma ning tekkis rohkem väravalöömismomente, Sparta naiskonnal õnnestus teravust luua peamiselt vasturünnakutega kuid EMÜ väravavaht Eva-Maria Kikkas noppis palle enesekindlal.

EMÜ võiduväravaks jäänud teine tabamus sündis mängu 32. minutil arvulisest ülekaalust kui ilusa söödukombinatsiooni lõi väravasse kapten Reti Väärt, viimase söödu andis Kersti Teder. Hana Tomicová pealeviske tõrjunud Sparta väravavaht Mailis Kuuril ei õnnestunud palli kätte saada ning selle lõi sisse väravaesiste valitseja Kati Loid, seisuks enne viimast pausi 3:1. Viimasel kolmandikul võimutsesid EMÜ esiviisiku tagamängijad, 4:1-värava lõi Kersti Teder Meelike Terasmaa söödust ning lõppskoori 5:1 (1:1; 0:2; 0:2) virutas Terasmaa ise kui oma kolmanda resultatiivse söödu selles mängus sai kirja Hana Tomicová.

Naiskonna treener Talis Mölder oli mänguga rahul arvestades tingimusi: „kahju, et rahvusliku meistrisarja mänge korraldatakse hommikupoolikutel, eriti kui pead 200 km kohale sõitma. Mängijad on pika ja pühendunud ettevalmistusperioodi läbi teinud ja oodanud neid väheseid Eesti meistrivõistluste mänge, mis on nende jaoks tähtsad sündmused, olukorra nauditavust ja tehtud töö realiseerimist kahandab oluliselt mängude mittesobivad algusajad“.