Spordiklubi on avatud taas tavapärastel aegadel

E - R 08.00 - 23.00

L - P 10.00 - 20.00

Duubelmeeskonna võidukas lahing

Pühapäevane tuline saalihoki esiliiga lahing kahe aktiivse ja osavaid noormängijaid omavate võistkondade vahel kujunes ülipõnevaks. Kui teise kolmandiku esimesel minutil EMÜ duubelmeeskond mängu 5:2 juhtima asus, võis mängijatel tekkida mõte, et võit on taskus, miks muidu hakati viljelema imesööte ohtlikes tsoonides ja kärsituid pealeviskeid proovima, mis loomulikult välja ei tulnud, ning lubati vastasel korduvalt arvulises ülekaalus vasturünnakutega õnne proovida.

Paide võistkond kasutas olukorra enda kasuks ära ning viigistas mänguseisu viimase perioodi 5. minutil 5:5-le. Kuigi samal minutil viskas Maarius Pärn oma kolmanda värava ja seisuks 6:5, ei olnud mäng sugugi veel tehtud, Paide tuli veelkord kõrvale kui mängu normaalaega oli järgi jäänud veidi üle kolme minuti. Üks minut ja 34 sekundit enne lõpusireeni, otsustas EMÜ kesktormaja Juhani Võik, et 3 punkti liigatabelisse on väga vajalikud ning sööstis sirgjooneliselt vastase värava poole ja tulistas võidupaugu eesnurgast sisse.
Mäng lõppes tulemusega 7:6 (4:2; 1:1; 2:3)
EMÜ SK duubelmeeskonna treener Talis Mölder on muidugi rahul lõpptulemusega kuid mitte mängu üldpildiga: „sellise arvu söödueksimustega läheb tugevamate vastastega väga raskeks. Paide meeskonnale tuleb au anda hea mängu eest aga kinkisime neile lubamatult palju võimalusi oma rumalustega, mängu võtmefiguur oli kindlasti väravavaht Evert Laul kes tõi mitu rasket palli ära“
.