Uudised

Eesti Maaülikool sai üliõpilaste meistrivõistlustelt kaela hõbemedalid

Möödunud nädalavahetusel peeti Rakveres Eesti üliõpilaste meistrivõistlused võrkpallis. Kohal oli kuus meeskonda ja neli naiskonda. Eesti Maaülikoolist oli eelmiste võistluste tulemuste põhjal saanud õiguse välja panna kolm meeskonda, kes kõik olid ka kohal. Nagu tavaliselt oli EMÜ meeskondi korraldamas võistlustel Valev Reidolf. 

Meeste mängudes üllatusi ei juhtunud, kuna eelmise aasta meister Tallinna Tehnikaülikool suutis oma meistritiitlit kaitsta. Poolfinaalis võideti kindlalt kahes geimis Tallinna Tehnikakõrgkooli. Küll üllatas teises poolfinaalis Eesti Maaülikooli II meeskond, kes alistas geimidega 21:17 ja 21:19 oma esindusmeeskonna ja jõudis TTÜ vastu finaali. Finaalis pani TTÜ meeskond ennast kindlalt maksma.

Kolmanda koha mängus oli mõnevõrra üllatuslikult Tallinna Tehnikakõrgkooli parem Eesti Maaülikooli I meeskonnast. Kuigi esimene geim kaotati 15:21, suudeti rasskest seisust välja tulla, kui teine geim võideti 25:23, kolmas geim kuulus tallinlastele 15:12 ja tasuks pronksmedalid.

Naiste turniiril oli paremusjärjestus nagu eelmiselgi aastal. Võitjaks krooniti Tallinna Ülikooli naiskond, kes alistas kõik vastased kindlalt 2:0. Teiseks tuli Tallinna Tehnikaülikool ja kolmandaks Tartu Ülikool.

Võitjad said õiguse esindada Eestit tuleval aastal Euroopa Kõrgkoolide III Mängudel Zaagrebis.



Allikas: www.easl.ee