Uudised

Taskus siseorienteerus 79 inimest

Meeleolukas päev Tasku keskuses on läbi saanud – kohtusime nii juba vanade Linnasprindi sõpradega kui uute huvilistega. Nagu eestlastega ikka - alguses ei saanud vedama ning tuli osalejate skeptilst meelt muuta ning neid suisa keelitades rajale saata, kuid pärast ei saanud pidama ning mõni osaline tuli osalussooviga alles siis, kui registreerumine oli juba suletud.

Läbi Tasku kolme korruse käis tähistatud punkte otsimas 79 inimest ning mitmed neist panid end pärast orienteerumispisikuga nakatumist ka kolmapäevasele etapile kirja. Tuleb välja, et Tasku keskuses on päris mitmeid nurgataguseid, kuhu saab punktid ära peita nii, et neid esimese hooga polegi väga lihtne leida. Raja läbimiseks oli erinevaid teid ja mooduseid, seepärast varieerusid ka ajad mõnest minutist kuni paarikümneni välja. Ja eks vaateakende ja müügilettide näol oli rajal ka omajagu palju ahvatlusi. Tulemuste protokoll on nähtav siin.

Kõikide nendega, kellele fortuuna naeratas, kuid kes koha peal oma auhinda kätte ei saanud, on ühendust võetud ja selgitatud, kuidas võidu kätte saab.

Nüüd, kui orienteerumisoskused ellu äratatud ning uued huvilised nakatatud, hakkame ilmataadiga läbirääkimisi pidama, et kevad end lõpuks jõulisemalt näitama hakkaks ning kolmapäeval kõik päikesega rajale saaksid! Kohtume Alma Linnasprindi esimese Tartu etapi stardis!