Uudised

Võidukas nädalavahetus

Nädalavahetus oli Eesti Maaülikooli Spordiklubi jaoks äärmiselt võitude rohke.

Meeste esiiiga korvpallis võttis Eesti Maaülikool/Skarcon koduplatsil kindla võidu Audentese noorte üle 102:78. Mäng oli tehtud kolmanda veerandajaga, kui Eesti Maaülikool juhtis 80: 53. Võitjate resultatiivsemad Tom Kaldre 21 ja Ralf Tambets 17 punktiga. Audentese Spordigümnaasiumile tõi Simm-Marten Saadi samuti 21 punkti. (allikas: basket.ee)

Meeste võrkpalli esiliigas kohtuti AB Premium/Rae vald võistkonnaga, kus võideti kohtumine lõppskooriga 0:3 (18/25;23/25;22/25). Põhiturniiritabelis ollakse endiselt 4. kohal. Saalihoki meeste esindusvõistkond alistas kindlalt Valga Välk võistkonna, tulemusega 3-20. Kõige resultatiivsem mängija oli Mikko Saarivuori, andes 5 väravasöötu ja visates 5 väravat.

28.jaanuaril toimusid Põltsamaal Eesti meistrivõistlused kreeka-rooma maadluses, vabamaadluses ja naistemaadluses. Osalema oli tulnud 134 sportlast 27st klubist. Naistemaadluses tulid Eesti meistriks ja kuldse karika omanikuks Kathy Carmela Klassen ja Pille Randlane ning hõbemedali sai kaela Eva-Maria Raudsepp. Võistkondlikus arvestuses saavutas Eesti Maaülikooli Spordiklubi naistemaadluses esimese koha (punktiarvestusse andsin oma panuse veel 4.koha saanud Paula Nääme ja Kärt Põder ning 5. kohal lõpetanud Kadi Tõnisson). Meestest kutsuti autasustamisele Kaarel Maaten. Vabamaadluses hõbemedal ja kr-r maadluses neljas koht.