Uudised

Koroona meistritiitlid PKI-sse

24. novembril peetud Eesti Maaülikooli koroonamängu meistrivõistlustel läksid nii meeste kui naiste tiitel põllumajandus- ja keskkonnainstituuti. Naiste arvestuses osales kolm mängijat, meeste arvestuses kaheksa mängijat. Turniir kestis neli tundi.

 

Naiste arvestuses mängisid osalejad omavahel kõik ühe korra läbi ning selle järel selgus, et kaks esimest olid võrdsete punktidega ning ka nende omavaheline mäng oli kulgenud nii võrdselt, et otsustati pidada lisaks veel finaalmäng, millest väljus võitjana PKI esindaja Liis Koort. Teise koha saavutas Iris Tamla (TI) ja kolmanda koha Laura Inno (SK).

 

Meeste turniiri kaheksa osalejat jaotati kahte alagruppi, millede kaks parimat pääsesid poolfinaalidesse. Esimesest poolfinaalist A grupi võitja Max Kure (PKI) ja B grupi teise Allar Padari (MMI) vahel jõudis finaali Max ning B grupi võitja Risto Susi (MMI) ja A grupi teise Jan Naela (MMI) vahel jõudis finaali Jan. Pronksmedalikohtumises mängisid Allar Padari ja Risto Susi neljas geimis 2:2 viiki, kuid pronksmedal läks Allarile, kellel jäi geimide lõpuks vähem enda seibe lauale (5 vs 7). Finaalmäng oli seevastu ühepoolsem ning Max kindlustas Jani vastu võidu 3:0 geimide paremusega, ja sai kaela kuldmedali.

 

Instituutide/üksuste arvestuses oli parim PKI, teise koha sai MMI ning kolmanda SK. Pärast sel sügisel toimunud nelja ala - tornijooksu, discgolfi, orienteerumist ja koroonat on esimest kohta jagamas MMI ja PKI ning kolmandal kohal on TI.

 

Esikolmikud
1. Liis Koort (PKI)
2. Iris Tamla (TI)
3. Laura Inno (SK)

1. Max Kurg (PKI)
2. Jan Nael (MMI)
3. Allar Padari (MMI)

Täielikud tulemused leiab SIIT.