Uudised

EMÜ saalihokimeeskond sihib Läti I liigas edasipääsu play-offi

Eesti Maaülikooli saalihokimeeskond asub pärast möödunud nädalavahetusel, 15. ja 16.02. peetud Läti I liiga mänge play-off seeriasse edasipääsu piiri peal, olles põhja- ja lõuna liigadest kokku pandud B-grupis kuuendal ehk viimasel edasipääsu tagaval kohal. Põhiturniirist jääb mängida veel üks kohtumine.

 

Viimased kohtumised mängiti kodusaalis FBK Valmiera/BSS ja FK Madona vastu. Mängus Valmiera vastu püsis pinget vaid esimese perioodi lõpuni, mis lõppes viigiliselt 3:3, kuid järgneval kahel perioodil viskas EMÜ veel 10 väravat vastaste 1 vastu ja võitis mängu 13:4. EMÜ resultatiivseim oli Mikko Saarivuori 4 värava ja 2 resultatiivse sööduga ning võistkonna parimaks valiti Simon Georga Mahla (3+1).

Mängu video Youtube's.

 

Pühapäevases kohtumises ei saadud enda mängu FK Madona vastu aga käima ning EMÜ oli lõpuni tagaajaja rollis, kaotades 5:9. Resultatiivseim oli Artur Okružko (2+1) ning EMÜ parimaks valiti Kaspar Virkus (0+2).

Mängu video Youtube's.

 

Läti I liiga põhiturniiril on EMÜ meeskonnal mängida veel üks kohtumine, kui 1. märtsil Cesises on vastaseks tabelis eelviimasel kohal paiknev, kuid reaalselt mängivatest võistkondadest viimane* - Lekrings, keda novembris võideti 14:6. Edasipääsu kindlustamiseks on EMÜ-l antud mängust tarvis mängust vähemalt 1 viigipunkti, et igal juhul edestada edasipääsule kandideerivat Ķekavas Bulldogsi võistkonda, kel tänaseks 3 punkti vähem.

* tabelis viimasel kohal olev Rēzeknes BJSS lõpetas finantsprobleemide tõttu novembris I liigas osalemise.

 

Liigatabeli leiab SIIT.