Uudised

Saalihokimeeskond alustab Läti I liiga hooaega

Eesti Maaülikooli saalihokimeeskonna hooaeg tuleb tänavu väga huvitav, kuna üle mõne aasta võetakse liigatasemel taas mõõtu ka lätlastega, sel korral Läti esiliigas. 

 

Läti I liigas mängib tänavu kokku 20 võistkonda, mis on jaotatud ida- ja läänegrupiks. EMÜ SK / Tartu ja samuti Läti I liigaga liitunud Jõgeva SK Tähe/Olivia mängivad idagrupis. Põhihooajal mängitakse iga vastasega kaks korda, kodus ja võõrsil süsteemis ning EMÜ SK / Tartu meeskond võõrustab vastaseid Tartus kaheksal korral ning üks kodumäng peetakse ka Lätis Kocenis. EMÜ SK / Tartu meeskond mängib nii Läti I liigas kui PAF saalihokiliigas sama meeskonna nimekirjaga, millesse kuulub tänavu üle 30 nime.

 

Nii Tartu kui Jõgeva klubide jaoks pakub Läti I liiga võimalus kohtuda uute ja erinevate vastastega ning saada palju kvaliteetseid mängukogemusi. Vahemaad Läti võistkondadega on Lõuna-Eestist peaaegu sama suured kui näiteks Tallinnas toimuvate mängude.

 

Läti I liiga hooaeg avatakse kodumänguga 21. septembril kell 15 ning vastaseks samuti Läti liigat mängiv Jõgeva SK Tähe/Olivia. Üritus Facebookis.

 

Läti I liiga kodulehekülg.