Uudised

Õppeaine Kehakultuur kutsub osalema

Eesti Maaülikooli Spordiklubis läbiviidav 2 EAP vabaaine Kehakultuur (OP.1444) ootab tudengeid registreerima. Ainel on kaks suunda - rühmatreeningud ja pallimängud. Õppetöö algab EMÜ spordihoones septembri teisel nädalal. Registreerimine kuni 15. septembrini ÕIS-is.

 

Rühmatreeningute suunas alustatakse kontakttunniga, mille järel toimub õppetöö iseseisvalt erinevaid EMÜ fitnessklubi rühmatreeninguid külastades. Vastavalt tunniplaanile on kohustuslik käia 12 tunnis ning valida on võimalik 5 eritüüpi treeningute vahel. Aine lõpeb treeningpäeviku esitamise ja kokkuvõtva kontakttunniga.

 

Pallimängude suunas on osalejad jaotatud gruppidesse, mille tunnid toimuvad korra nädalas, kokku 14 nädalal. Mängitakse ja tutvutakse saalijalgpalli, võrkpalli, saalihoki ja korvpalliga ning põgusalt saadakse osa ka lauatennisest, sulgpallis, jooksmisest ja jõusaalitreeningutest. Aine läbimiseks on erinevaid võimalusi alates 12 treeningul osalemisest ja testi sooritamisest kuni 10 treeningul osalemise ja 4 EMÜ võistkondade kodumängu külastuseni. 

    
Vajalik on sobilik riietus ja sportlikud sisejalanõud. Esimesel tunnil tuleb osta EMÜ SK klubikaart (2 €). Klubikaardi alusel peetakse arvestust kohalkäimiste kohta ja see tuleb spordihoone administraatori juures enne igat tundi registreerida.

 

Tunnid algavad vastavalt tunniplaanis toodud aegadele. Selleks hetkeks peavad olema riided vahetatud. Riietusruumi kasutamine, kapi kasutamine ja pesemine on osa ainest ja tasuta.

 

Täpsem info aine kohta SIIN ja ÕIS-is.