Uudised

Nädala eelvaade Eesti Maaülikooli korvpallis

Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid meeskond mängib põhiturniiri viimase mängu võõrsil kolmapäeval, 21.03.2018  Betoonimeister/Tskk/SK Nord meeskonna vastu. Eesti Maaülikooli II/Ülenurme meeskond alustab veerandfinaali BC Viljandi/telliauto.ee vastu reedel, 23.03.2018.

Eelmisel nädalal mängis Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid oma viimase põhiturniiri kodumängu, kui alistati KK Viimsi/Noto meeskond tulemusega 96:77. Viimases kolmes mängus on heas hoos olnud Eesti Maaülikooli poolelt Argo Orumaa, kelle keskmised on 22,3 punkti 7,7 lauapalli ja 5,3 resultatiivset söötu. Betoonimeister/Tskk/SK Nord, kes on hetkel põhiturniiril esimene, alistas eelmisel nädalal Paide meeskonna tulemusega 81:76 ja püsib hetkel kolmemängulisel võidulainel. Viimati kohtusid Eesti Maaülikool ja Betoonimeister detsembrikuus ja siis jäi peale Betoonimeister tulemusega 90:75.

Eesti Maaülikool II/Ülenurme tagas pääsu veerandfinaali, kui alistas eelmisel nädalal kahel korral BC Rapla meeskonna. BC Rapla seerias näitas head minekut Jan Samuel Vogelainen, kelle keskmiseks saagiks jäi 26 punkti ja 8 lauapalli. Veerandfinaalis minnakse vastamisi BC Viljandi/telliauto.ee meeskonnaga, kellega on kohtutud põhiturniiril kahel korral. Mõlemal korral jäi peale BC Viljandi meeskond.