Uudised

Eesti Maaülikooli korvpallurid mängivad sellel nädalal G4S noortemeeskonnaga

Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid kohtuvad selle nädala neljapäeval kodus G4S Noorteliiga II võistkonnaga. Väike eelvaade mängule ja liigatabeli seisule.

Eelmisel nädalal ei jätnud Eesti Maaülikool/Limitex autoklaaside meeskond mingit sõnaõigust Kuremaa Spordikoolile. Poolajaks juhiti juba 50:32 ning ka ülejäänud kaks veerandaega kuulusid maaülikooli poistele, teenides kokkuvõttes 91:63 võidu. Gert Kaldmäe viskas üleplatsimehena 26 punkti, Kermo Normann lisas 18 silma. Kuremaa Spordikoolile tõi 16 punkti Jaanus Annok. Sander Kruusi arvele jäi 9 punkti ja 13 lauapalli.

Eesti Maaülikooli meeskond asub liigatabelis teisel kohal 15. võidu ja 3. kaotusega. Esikohal on eelmise aasta meister Betoonimeister/Tskk/SK Nord 15. võidu ja 2. kaotusega.

G4S Noorteliiga II alistas Ron Arnar Pehka hea mängu toel 81:67 BC Tartu meeskonna. Noorteliiga edunumbrid olid peale esimest poolaega 48:29. Tartu võitis küll kolmanda veerandaja nelja punktiga ja ka viimase ühe punktiga, kuid mängu tagasi tulekuks sellest ei piisanud.

Võitjate poolelt tegi super mängu Ron Arnar Pehka, kes viskas 21 punkti, andis 12 korvisöötu ja võttis 9 lauapalli. Leemet Loik tõi 22 silma ja 9 lauapalli. Tartul tegi hea mängu Robin Kivi, kes viskas 19 punkti.

G4S Noorteliiga II on 11. võidu ja 7 kaotusega liigatabelis neljandal kohal.