Uudised

Tudengijalgpallis on selgunud veerandfinalistid

Eile peeti maha tuline jalgpallipäev, mille tulemusena selgusid järgmised neli võistkonda, kes said Tudengijalka veerandfinaalidesse. Kahes kohtumises jõudsid võistkonnad edasipääsu selgitamiseks lausa penaltiseeriani, mis olid täis nii rõõmu kui dramaatikat.

Kui alagrupiturniiri järel olid selged  neli võistkonda, kes said otse veerandfinaalidesse - Sellid, Fauna, Eesti Lennuakadeemia ja SÜS, siis eilse päeva järel tagasid endale koha veel võistkonnad Easy Põks, Nüüf, FC Kuulilennuteetunneliluuk ja Kuldsed Manööverdajad.

Neljapäev on Tudengijalka viimane võistluspäev, mil peetakse maha kõik poolfinaalid ja selgitatakse välja ka esikolmik. Neljapäeval, 02.10.2014 algavad mängud kell 14.30 – esimesena kohtuvad väljakul Sellid ja Easy Põks. Finaalmäng algab kell 18.00

NB! Neljapäeval, 2. oktoobri õhtul, kell 21.30 toimub suur Tudengijalka autasustamine ja afterparty shotibaaris Shooters (Vallikraavi 4). Oodatud on kõik võistkonnad, nende fännid ja sõbrad. Üritus on kõigile TASUTA.

Tudengijalka auhinnad on välja pannud: Eesti Akadeemiline Spordiliit, Eesti Jalgpalli Liit, Eesti Maaülikool, A’Le Coq, Shooters ja Red Bull.

Tudengijalka korraldusele aitavad kaasa Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus ja Tartu Ülikooli Üliõpilasesindus.

Tudengijalgpalli tulemused ja pildid leiad http://sport.emu.ee/tudengijalgpall


Autor: Esko Tõnisson