Uudised

Lähtel maadeldi juba 22. jõuluturniiril

Möödunud laupäeval toimusid Lähtel 22. jõuluturniir kreeka-rooma maadluses ja naistemaadluses. Võistlustest võttis osa 85 parimat noormaadlejat. Lisaks Eesti klubide esindajatele oli maadlejaid ka Lätist ja Soomest.

 

Laupäeval Lähte spordihoones peetud turniiril maadlesid naised kuues kaalukategoorias, millest kahes võtsid esikohad tartlannad Maria Kilk (EMÜ SK) ja Anette Traks (TÜ ASK). Esikoha saavutas ka Tartumaa maadleja Maria-Liisa Remets Peipsiäärse spordiklubist.  Anette Org (EMÜ SK), Sofja Kruglova ja Juulia Kruglova (SK Peipsiäärsed) pidid leppima teise kohaga.
 
Tartu linna ning maakonna noormehed olid taas edukad. Esikohale tulid Reno-Rene Padar ja Tauri Tadolder Luunja maadlusklubist Jaan, Keith Štšeglov (EMÜ SK), Keyt Muuga ja Evo-Richard Lode (Tartu valla SK) ning Aleksander Botšarov (SK Peipsiäärsed).
 
Hõbemedalid võitsid Rainer Grosberg (TÜ ASK), Artur Andersalu (EMÜ SK), Janek Alekand (Tartu valla SK), Kevin Visk (MK Jaan) ja Jaan-Martin Kalanen (SK Peipsiäärsed).
 
Kolmanda koha saavutasid Karli Pärna, Kalmer Kukk ja Aris-Markus Harjanne (Tartu valla SK), Kenri Seiberg (MK Jaan) ja Aleksandr Artašov (SK Peipsiäärsed).


Allikas: Tartu Postimees