Uudised

Duubelmeeskond alustas hooaega südikalt

Eesti Maaülikooli saalihoki duubelmeeskond pidas maha esimese lahingu Tallinnas, kus vastaseks oli Viskoosa SK Hiiumaalt. Tartlased asusid mängu avapoolajal kaks korda juhtima, kuid esimesele hingetõmbepausile mindi siiski hiidlaste kaheväravaliselt eduseisult.

Mängu teine kolmandik oli passiivne mõlema meeskonna poolt ja palju esines algajalikku tehnilist praaki - kumbki meeskond lõi ühe värava ja otsustavale kolmandikule asusid EMÜ SK noorema generatsiooni esindajad 3:5 tagaajaja rollis.

Mängu viimane kolmandik oli väravaterohke, aktiivne ja meelelahutuslik esiliiga saalihoki, kus mõlemal meeskonnal olid omad tõusu- ja mõõnaperioodid. EMÜ meeskond sai oma mängumasina korralikult käima alles lõppperioodi teises pooles ega suutnud kolmeväravalist mahajäämist tagasi teha. Kuigi viimase kolmandiku Tartu meeskond võitis 5:4, märgiti turniiritabelisse Hiiumaa meeskonnale 3 punkti 9:8 võidu eest.

EMÜ SK aktiivsemaid oli ühe värava ja kahe resultatiivse sööduga Robin Lilleorg (pildil), kes on SK Saku Fortuna kasvandik ning jätkab pärast paariaastast võistluspausi Tartu tugevuselt teises meeskonnas.

"Kaotusest hoolimata on hea meel, et vähemalt mängu lõpuks saime oma süsteemi enam vähem rulluma ja et oma klubi kasvandikud Brait-Kevin Raudsepp, Jaak Kaljula ja Roland Raja tõestasid, et suudavad juba esiliiga meeste konkurentsis tublisti kaasa lüüa" - kõik kolm noormängijat olid ka resultatiivsed.

Mängu käik: http://www.saalihoki.ee/Protokoll.aspx?id=jpSEHIDw2Nw


Autor: Esko Tõnisson