Uudised

Pühapäeval selgitati üliõpilaste judo meistrid

Tartus peeti 21. oktoobril 2012.a A Le Coq Spordihallis üliõpilaste meistrivõistlused Judos, kus Eesti Maaülikooli tudeng saavutas tihendas konkurentsis kolmanda koha. Tartus peetud võistlused judos olid viimaste aastate ühed osavõturohkemad ning koos olid kõik parimad üliõpilastest judokad. Osavõturohkeimal  kaalukategoorias kuni 73 kg osales ka Eesti Maaülikooli tudeng Hardi Saaliste, kes saavutas tubli kolmanda koha. Võitjaks tuli Mait Mikkelsaar (TLÜ), kes finaalis alistas Roger Rööpsoni (TTÜ). 

Meeste arvestuses kuni 66 kg läks võit Tallinnasse Sisekaitseakadeemiasse, sest Kalle-Priit Peebo alistas mõlemad oma vastased. Hõbemedali võitis Henri Ariva (TÜ) ja pronksmedali Joosep Puhalainen (TÜ). Naistest olid parimad Julia Bežko (TLÜ), Laura-Maria Lehiste ja Ailen Atspool (mõlemad TÜ).

Raskeimate meeste hulgas võitis meistritiitli Juhan Mettis (TÜ), kellele järgnesid Dmitri Lepp (TÜ) ja Eerik Peet (TTHKK). Kuni 90 kg meeste hulgas sai esikoha juba ka universiaadil võistelnud Taavi Bekker (TLÜ), kellele järgnesid Aleksei Zubkov (TTÜ) ja Siim Mändoja (TÜ). Kuni 81 kg meeste hulgas pani oma paremuse maksma Andre Seppa (TÜ). Hõbeda võitis Ülo-Sverre Seppa (TÜ) ja pronksmedali Tarmo Habe (SKA).

Võistlus oli ka esimeseks jõuprooviks tuleval aastal Kaasanis toimuva universiaadikoondise moodustamiseks. Kui kõik meie parimad sõidavad universiaadile, siis pole ka medalite võitmine võimatu ning saaksime osaleda ka meeskonnavõistluses.