Uudised

TudengiPall toimub esimest kord Saaremaal!

Käimas on registreerimine populaarsele tudengite harrastusspordi nädalavahetusele- "TudengiPall". Juba 9. aastat järjest on aktiivsed tudengid, vilistlased ja kõrgkoolide töötajad oodatud võistlema pimevõrkpallis, harrastajate korvpallis (mehed), rahvastepallis (naised) ning teatevõistlustel. Loomulikult toimub ka tudengirongkäik läbi Kuressaare südalinna ning stiilipidu, millel sel korral teemaks: „Kuulsad sportlased läbi aegade“. Meelelahutusosa eest kannavad hoolt Üliõpilaste Suvemängudelt teada ning tuntud Karu ja Viilu!

24. - 25. november 2012, Kuressaare Spordikeskuses toimuvatele võistlustele on oodatud peamiselt harrastussportlased ja lihtsalt spordilembelised tudengid! Kuna võistlema pääseb igasse alasse vaid piiratud arv võistkondasid, siis EASL soovitab registreeruda esimesel võimalusel. 

Pimevõrkpallis võetakse osalema sel aastal vaid 16 esimesena registreerunud segavõistkonda (väljakul 3M ja 3N). Korvpalliturniirile ootame osalema maksimaalselt 12 meeskonda ning rahvastepalli registreeritakse 8 esimest naiskonda. 

Laupäevaõhtuse rongkäigu ja stiilipeo tarvis tuleb kasutada julget fantaasiat ja silmatorkavat riietust. Kindlasti ärge unustage kaasa võtta ka oma kõrgkooli või teaduskonna lipp ja maskott. Stiilipeo koht hoitakse saladuses, kuni rongkäigu lõpuni! 

Pane kokku oma kooli/kursuse võistkond ning tule osalema. PS! Mõnest teisest kõrgkoolist saad laenata oma võistkonda kuni 3 mängijat! 

Osavõtutasu on 20 eurot tudengilt (vilistlastele ning kõrgkoolide ja nende spordiklubide ja -keskuste töötajatele hind 25 eurot). Osavõtutasu sisaldab: osavõttu turniirist, põrandamajutust (oma matt ja magamiskott kaasa), õhtusööki (24.11 ja hommikusööki 25.11), sissepääsu ametlikule stiilipeole. 

Registreeruda saab kuni 12. novembrini aadressil www.easl.ee/reg; easl@easl.ee või 7 333 233. Registreerumiseks tuleb esitada oma võistkonna nimi, mis peaks sisaldama ka registreeruja kooli lühendit (nt. TTÜ Dynamo) 

Tutvu ürituse üldjuhendiga www.easl.ee kalendri alt!


Autor: Esko Tõnisson

Allikas: www.easl.ee