Uudised

Algab talijalgpalli 8. hooaeg!

Juba seitse aastat on sportlikud tudengid jalgpallilahinguid pidanud talvistes tingimustes! Ka sel aastal korraldab Eesti Akadeemiline Spordiliit talijalgpalli meistrivõistlusi ning kutsub üles kõiki jalgpallisõpru oma võistkondasid moodustama!

Eesmärgiks on selgitada välja Eesti üliõpilasmeister 2010/2011  talijalgpallis! Mängud toimuvad Tartus Annelinna spordiväljakul ning Tallinnas Sportland Arenal. Alagrupiturniirid saavad hoo sisse novembrialgusest ning lõppevad detsembris. Täpne ajakava saadetakse võistkondade esindajatele pärast registreerumise lõppu. Finaalturniir toimub  2011. a. veebruaris Tartu Tamme kunstmuruväljakul.

Võistlused toimuvad kahes alagrupis (lõuna- ja põhjapiirkond). Mõlemas piirkonnas saab registreeida vaid 8 esimest meeskonda! Ühe piirkonna võiskonnad mängivad kõik omavahel läbi ja mõlemast alagrupist kaks paremat pääsevad finaalturniirile!

Registreeru võistlustele hiljemalt 1. novembriks 2010.a. kodulehel aadressil www.easl.ee; tel 7 333 233 ja 58 188 780 või e-mailil easl@easl.ee / info@ttujalgpalliklubi.ee

Tutvu võistluste juhendiga www.easl.ee kalendri alt!

 

Tarmo Jaakson
EASL