Uudised

Kergejõustikuliit saadab Barcelona EM-ile 17 sportlast

Eesti Kergejõustikuliidu juhatus otsustas 27. juulil Barcelonas algavatele kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustele saata 17 sportlast. Kuni tänaseni oli minejate seas ka odaviskaja Mihkel Kukk, kuid kes tegi oma paranevale jalale taas liiga.

Eesti koondis Barcelona EM-il:

Gerd Kanter, Märt Israel ja Aleksander Tammert (kettaheide), Igor Syunin(EMÜ SK) ja Jaanus Uudmäe (kolmikhüpe), Tiidrek Nurme (5000 m jooks), Mikk Pahapill, Andres Raja, Mikk Mihkel Arro (kümnevõistlus), Taavi Peetre (kuulitõuge), Tõnis Sahk (kaugushüpe); Aarne Nirk (400 m tõkkejooks), Ksenija Balta (kaugushüpe, 200 m jooks), Veera Baranova(EMÜ SK) (kolmikhüpe), Anna Iljuštšenko (kõrgushüpe), Grit Šadeiko (seitsmevõistlus) ja Maris Mägi (400 m jooks).

Eesti meistrivõistlustel võitis Igor 16.48 esimese koha edestades Lauri Leisi 42 cm-ga, siis ei olnud Igor oma tehnilise sooritusega rahul, tulemus oli iseenesest hea, kuid kui vigasid vältida suudab ta Barcelona EM-il väga hästi hüpata.

Eesti meistrivõistluste viimasel päeval naiste kolmikhüppes ületas Veera Baranova neljal korral 13 meetri joone, parimaks jäi tal "koerailmas" 13.56 ja tuli Eesti meistriks. Veera kommentaar pärast võistlust: "Ilm oli hüppamiseks väga kehv, ei julgenud täiega hüpata, kuna vigastuseoht oli suur, seega ei olnud tulemus nii hea, kuid meistritiitel teeb ikkagi head meelt."


Autor: Esko Tõnisson

Allikas: Delfi Sport