Uudised

EASL-i võistlused tulekul!

Veebruarist alates saab tudengispordi hooaeg täie hoo sisse - üks võistlus järgneb teisele. 14. veebruaril toimub koguni 2 üritust- üliõpilaste MV ujumises ja talijalgpalli meistrivõistluste finaal. Ujumise meistrivõistlused toimuvad Tartus, Aura Veekeskuses veefestival Aquafest raames. Võistlustele ja festivalile on registreerumine endiselt avatud! Talijalgpalli neli parimat võistkonda kohtuvad aga Tallinnas Maarjamäe staadionil, kus kell 13.00 algavad poolfinaalid! 

20. veebruar toimuvad Harjumaal, Kiili Spordihoones Eesti üliõpilaste saalijalgpalli meistrivõistlused. Et saalijalgpallis on alati osalejaid palju olnud, siis tasub kiirustada oma võistkonna registreerimisega, et mitte jääda turniirilt eemale.

 

26. - 28. veebruar selgitatakse välja Tallinnas Top Tennisehallis Eesti üliõpilasmeistrid sisetennises. Nendele võistlustele tuleb registreeruda hiljemalt 23. veebruariks!

 

3. märtsil ootame kõiki kergejõustiklasi Eesti üliõpilaste sisekergejõustiku meistrivõistlustele, mis sel aastal toimuvad koos Tartu Ülikooli meistrivõistlustega. Toimumiskohaks on TÜ Spordihoone (Ujula 4, Tartu). Eelregistreerumine avatud kuni 1. märtsini.

 

Üliõpilaste MV sõudeergomeetritel toimuvad 6. märtsil kell 12.00 samuti TÜ Spordihoones, ning sellele võistlusele palume registreeruda hiljemalt 4. märtsiks.

 

Märtsis toimuvad veel üliõpilaste MV males (14.03 Tallinna malemajas), lõpule jõuab harrastajate korvpalliturniir TudengiSops, mille finaal toimub 27. märtsil Viljandis. Samal ajal selgitatakse ka välja üliõpilaste korvpalli meister nii meeste kui naiste seas, kel on õigus osaleda Euroopa ülikoolide meistrivõistlustel.

 

10. aprillil toimub üliõpilaste võrkpalliturniir harrastajatele! Nende võistluste kohta avaldame rohkem informatsiooni lähinädalatel!

 

SELLi mängud toimuvad sel aastal 21.-23. mail Tartus. Veel on võimalik registreerida kõrgkoole. 21. veebruariks ootame juba arvulisi registreerumisi.

 

Ka Üliõpilaste XI Suvemängude registreerumine on avatud. Kuni 31. märtsini on osalustasu vaid 390.- 1. aprill kuni 1. juuli maksab osalemine 490.- ning kohapeal on hind 590.-

 

NB! Rohkem informatsiooni ülaltoodud ürituste kohta leiate EASLi kodulehelt www.easl.ee kalendri alt.

Tarmo Jaakson
EASL