Uudised

Õppejõudude turniir 8. jaanuaril 2010

Nagu viimastel aastatel on tavaks saanud, alustab Eesti Akadeemiline Spordiliit oma uut aastat kõrgkoolide õppejõudude ja töötajate spordivõistlusega, millega ühtlasi tähistatakse ka liidu aastapäeva.

Seekord toimub turniir taaskord Tartus, kus võõrustaja rolli kannavad EMÜ Spordiklubi (Kreutzwaldi 3)  ja TÜ Akadeemiline  Spordiklubi (Ujula 4).  Võistlused algavad 08.  jaanuaril kell 10.00!  Täpne ajakava selgub juba 2010 aasta esimestel päevadel ning pannakse EASLi koduleheküljel kalendri alla.  

Eesti kõrgkoolide töötajate kompleksvõistluste kavva kuuluvad: meeste korvpall; meeste võrkpall; naiste võrkpall; male (neljaliikmelistele võistkondadele, neist vähemalt üks naismängija); lauatennis; sõudeergomeetrid ja korvpalli vabaviskevõistlus.

Päev lõpeb piduliku autasustamisega ning EASL aastapäeva tähistamisega Eesti Maaülikoolis.

Korvpallis läheb võistlustulle kümme meeskonda, võrkpallis aga tervelt üksteist meeskonda ja kaheksa naiskonda. Maleturniirile on registreerunud 12 võistkonda. Lisaks Eesti kõrgkoolile teevad kaasa veel Helsingi Ülikool, Haridus- ja Teadusministeerium, Kultuuriministeerium, Tartu ning Tallinna Linnavalitsused.

Rohkem informatsiooni võistluste kohta leiate www.easl.ee kalendri alt!

Kohtumiseni Tartus

EASL/EMÜ SK