Naiste võistlus 26.05.

Tartu linna lahtised meistrivõistlused saalihokis naiskondadele 2019

AJAKAVA

  A B
10.30 ---- Team Langus - Great United Team
10.45 MM feat Turistas - Järva-Jaani Kuusalu Eluterve Naine – SK Mustvee
11.00 Great United Team – pädad ----
11.15 SK Mustvee – Team Langus  Kuusalu EN – MM feat Turistas
11.30 pädad – Järva-Jaani Great United Team – SK Mustvee
11.45 Team Langus – MM feat Turistas ----
12.00 SK Mustvee – pädad Järva-Jaani – Kuusalu EN
12.15 ---- MM feat Turistas – Great United Team
12.30 pädad – Kuusalu EN SK Mustvee – MM feat Turistas
12.45 Järva-Jaani – Team Langus -----
13.00 MM feat Turistas – pädad Team Langus – Kuusalu EN
13.15 ---- Great United Team – Järva-Jaani
13.30 pädad – Team Langus ----
13.45 Kuusalu EN – Great United Team SK Mustvee – Järva-Jaani
14.00 5.-6. koht 3.-4. koht
14.15 finaal  

1. Eesmärk

Tartu linna meistrite selgitamine saalihokis täiskasvanute arvestuses naiskondadele.

Sportimisharrastuse ja saalihoki populariseerimine Tartu linnas, maakonnas ja kogu Eestis ning mängijate innustamine kõrgematele sportlikele saavutustele.

 

2. Aeg ja koht

Võistlused toimuvad pühapäeval, 26. mail 2019 algusega kell 10.00 Eesti Maaülikooli spordihoones aadressil Kreutzwaldi 3, Tartu. Võistlused toimuvad kui registreerunud on vähemalt 4 naiskonda, maksimaalselt saab osa võtta 12 naiskonda. Võistluste maksimaalne kestvus on kuus tundi.

 

3. Korraldamine

Võistlust organiseerib Eesti Maaülikooli Spordiklubi. Turniiri peakorraldaja on Marii Kangur (tel: 5568 6533; e-post: marii.kangur@gmail.com)

 

4. Osavõtjad

Tartu linna lahtistest meistrivõistlustest saalihokis saavad osa võtta kuni 12-liikmelised naiskonnad. Naiskonna väravavahid võivad olla ka kuni 18-aastased (k.a) noormehed.

 

5. Võistluste süsteem

Võistluste lõplik süsteem selgub peale registreerimistähtaja lõppu ja sõltub osalejate arvust. Kui registreerub maksimaalne arv võistkondi, toimuvad mängud kahes alagrupis ning alagruppide kaks paremat jätkavad kohamänge. Alagruppides toimuvad üheringilised turniirid.

 

6. Reeglid

Võistlused toimuvad Eesti Saalihoki Liidu võistlusreeglite alusel, kuid erinevused on arvudes - väljaku mõõtmed on 15x30 meetrit, ühe tiimi mängijaid tohib korraga platsil olla 4 + väravavaht. Alagruppides ja kohamängudes on mänguaeg 2x10 minutit „jooksvat aega“, mängu viimased 2 minutit „kinnine aeg“. Kui registreerub vähem kui 8 võistkonda, on korraldajal õigus mänguaega muuta, tagades osalevatele võistkondadele maksimaalse mänguaja.

Üldine paremusjärjestus alagruppides selgitatakse punktide üldsumma põhjal, kusjuures võit annab 2, viik 1 ja kaotus 0 punkti. Alagruppides kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse: 1) väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis; 2) omavaheliste mängude punkte; 3) omavaheliste mängude väravate vahet; 4) suuremat võitude arvu; 5) üldist väravate vahet; 6) suuremat löödud väravate arvu; 7) loos. Kohamängudes normaalaja viigilise tulemuse korral otsustatakse võitja karistusvisetega esimese edu väravani (sama mängija võib sooritada karistusviske alles siis, kui kogu võistkonna liikmed on oma viske sooritanud). Ühe võistkonna mängijad peavad kandma sama värvi mängusärke.  

 

7. Protestid

Võistluste käigus tekkinud küsimused ja protestid lahendavad kohapeal peakohtunik ja peakorraldaja.  

 

8. Autasustamine

Kui registreerub vähemalt 5 naiskonda, autasustatakse võistluste kogu esikolmikut karika, medalite ja diplomitega. Vähem kui 5 naiskonna puhul autasustatakse esikohta karika, medalite ja diplomitega, teist ning kolmandat kohta diplomitega. Eriauhinnad on välja pandud turniiri resultatiivsemale mängijale, parimale mängijale, parimale noormängijale ning parimale väravavahile.  

 

9. Registreerumine

Registreerumine toimub kuni 19. maini 2019 kell 23.59 läbi http://sport.emu.ee/ asuva registreerimisvormi. Osavõtumaks 40 eurot võistkonna kohta tasuda hiljemalt 19. maiks MTÜ Eesti Maaülikooli Spordiklubi arvele EE872200221050769934 (Swedbank). Soovi korral on võimalik saada arve, millest kohta teha vastav märge registreerimisankeedil ning lisada sinna ka arve saaja rekvisiidid. Arved saadetakse välja pärast registreerimistähtaja lõppu.

 

ANTUD  JUHEND  ON  ÜHTLASI  AMETLIKUKS  TURNIIRIKUTSEKS.