Uudised

Veel uudiseid

Leo Kreinini XXI maadlusturniir

12:34 30.09.2022
  24. septembril toimus Paikuse Spordikeskuses Leo Kreininini XXI maadlusturniir, mis oli meie sportlastele edukas. Naiste vabamaadluses -76kg arvestuses saavutas Kadi Tõnisson II koha; Meeste kreeka-rooma maadluses saavutas -32kg arvestuses Marion Rebane I koha ja -43kg arvestuses saavutas Rauno Kivi III koha.    

PKI suutis kaitsta oma eelmise aasta discgolfi meistritiitleid

14:47 29.09.2022
28. septembril peeti dendropargi radadel Eesti Maaülikooli meistrivõistluste II eta

EMÜ MV avapauk algas Tornijooksuga

15:30 21.09.2022
Tänavune tornijooks tõi  IDUS-päeva programmi kuulumisel kohale võistle

EMÜ MV avapauk algas Tornijooksuga

Tänavune tornijooks tõi  IDUS-päeva programmi kuulumisel kohale võistlejaid mitmetest Tartu kõrgkoolidest, kuid tee leidis ka jooksma üks neljajalgne. Kas uuel aastal tuleks eraldi avada ka lemmikloomade võistlusklass?

 

Tänavune Tornijooks oli väga tasavägine ja väga kiire. Neli meest suutsid tänavu joosta alla minuti. Esimese koha jooksis välja IDUS päeva raames osaleja Kristjan Roosvald, kelle ajaks oli 53 sekundit. Teise koha saavutas eelnevate aastate valitseja Kaupo Tammemäe, kes vudis 16ndale korrusele 54 sekundiga. Kolmanda ja ka EMÜ MV meeste arvestuse esimese koha pärast käis tihe rebimine. Võistlejad Matouš Neubauer (PKI) ja Kaimar Saareleht (VLI) jooksid mõlemad välja aja 58 sekundit, mis tähendas kordusjooksu 8ndale korrusele. Tihedas rebimises võitis 1 sekundiga Matouš Neubauer (19s) Kaimar Saarelehte (20s). Kuid see ei olnud veel kõik. Samuti EMÜ MV meeste arvestuse III koht oli veel lahtine, sest Antoine Fournier (PKI) ja Nikita Karatševik (MI) jooksid mõlemad 16ndale korrusele ajaga 1.02. Kuid viimane võistleja andis loobumisvõidu ja kordusjooksu ei peetud.

 

Naiste võistluse kiireim aeg läks väljapoole EMÜ - Teesi Tuul (IDUS) tõusis 1.-lt 16.-le korrusele 1.11-ga. Talle järgnes EMÜ võistlejad Tamara Miklušova (VLI) ajaga 1.15, Carmen Kuningas (VLI) ajaga 1.44. EMÜ meistrivõistluste arvestuses sai kolmanda koha Meeri-Helena Kalamees (VLI) ajaga 1.24.

 

Lemmikloomade arvestuses võidutses koer Diisel, kes lippas treipist üles ajaga 1.36.

 

Täielikud tulemused leiab SIIT.

 

EMÜ meistrivõistlused jätkuvad 28.09 discgolfiga.