Uudised

Veel uudiseid

Sisesõudmise meistrivõistlused 8. detsembril

12:02 02.12.2021
Tänavuste EMÜ meistrivõistluste 5. osavõistlus, sisesõudmine toimub 8

Koroona meistritiitlid PKI-sse

11:51 25.11.2021
24. novembril peetud Eesti Maaülikooli koroonamängu meistrivõistlustel läksid

Saalihoki noortevõistkonnad lõpetasid 2020-2021 meistrivõistlused 5 medaliga

13:33 23.11.2021
Pärast talvel-kevadel katkenud hooaega suve teises pooles ja sügisel lõpuni m&

Saalihoki noortevõistkonnad lõpetasid 2020-2021 meistrivõistlused 5 medaliga

Pärast talvel-kevadel katkenud hooaega suve teises pooles ja sügisel lõpuni mängitud 2020-2021 saalihoki noorte meistrivõistluste play-offides jõudsid EMÜ SK saalihokikooli võistkondadest kõik viis medalitele. Turniirid lõpetati play-offidega: mängiti poolfinaalid ja medalimängud.

 

U10 turniiril Jõgeval võideti hõbemedalid, kui finaalis jäädi alla SK Nooruse võistkonnale 4-0. EMÜ mängija Johannes Rakko hinnati turniiri parimaks ründajaks ning Kristo Kruusmaa parimaks väravavahiks. Võistkonda treenib Sander Hannus.

 

U12 turniiril EMÜ spordihoones võideti pronksmedalid, olles kolmanda koha mängus üle Sparta Team Automaailmast 5-3. Võitjaks tuli HC Vipers/Novikov team, kes finaalis oli parem Jõgeva SK Tähe/Olivia 09 võistkonnast tulemusega 7-0. Võistkonda treenib Sander Hannus.

 

U14 meistrivõistlustel Jõgeval saavutati teine koht, kui finaalis jäädi Jõgeva SK Tähe/Oliviale alla 8-3. Eriauhinnad pälvisid EMÜ ründaja Andreas Pehka ning kaitsja Ott Tera. Võistkonda treenib Talis Mölder.

 

U16 meistrivõistlustelt saadi kolmas koht. Eesti meistriks tuli Jõgeva SK Tähe/Olivia 05, kes finaalis oli parem Sparta Team Automaailmast tulemusega 9-6. Võistkonda treenib Talis Mölder.

U18 meistrivõistlustelt Jõgevalt saadi kolmas koht. EMÜ SK noored pidasid poolfinaalis väga tulise lahingu hilisema hõbemedalivõitja Jõgeva SK/Tähe Olivia 03-ga, kuid pidid paraku lisaajal vastasele alla vanduma 3-2. Pronksikohtumises alistati Viskoosa suureskooriliselt 21-2. Meistriks tuli Sparta Team Automaailm. EMÜ väravavaht Marcus Pehka hinnati turniiri parimaks. U18 mängijaid juhendavad Mikko Saarivuori (treeningutel) ja Talis Mölder (treeningutel ja võistlustel).

 

Pildil U10 meistrivõistluste II koha võistkond koos treener Sander Hannusega.