LAHTIOLEKUAJAD

 

E-R 8.00-23.00

L-P 10.00-20.00

-----------

Opening hours

Mon-Fri 8.00-23-00

Sat-Sun 10.00-20.00

Spordiklubi külastamise reeglid alates 26. augustist /eng below

Vastavalt Eesti Vabariigi valitsuse 23. august 2021 nr 305 kinnitatud korraldustele on alates 26. augustist 2021 kohustuslik kontrollida külastajate nakkusohutust ehk tõendit COVID-19 vaktsineerituse, läbipõdemise või negatiivse testi kohta. Pakume ka kohapeal kiirtestimise võimalust. 

 

Selleks, et kiirendada kontrollimise protsessi, palume tõend välja otsida enne klienditeenindusleti juurde saabumist.

 

Kui te ei soovi igakord külastamisel esitada kehtivat COVID-19 nakkusohutust tõendavat vaktsineerituse või läbipõdemise tõendit, siis palun informeerige administraatorit. Sellega annate nõusoleku, et Eesti Maaülikooli Spordiklubi MTÜ võib teha kassasüsteemi vastava märke COVID-19 tõendi kehtivuse kohta. Antud andmeid hoitakse ja kasutatakse sihipäraselt.

 

Tuletame ka meelde, et alates 26. augustist kehtib Eesti Maaülikooli Spordiklubi üldaladel maski kandmise kohustus.

 

Saunad on jätkuvalt töös ja avatud.

 

Meeldivaid treeninguid soovides

Eesti Maaülikooli Spordiklubi

 

-----------------

According to the government-approved order nr 305, starting from 26 August, all participants (from the age of 18) must present the COVID certificate for evidence of vaccination, proof of recovery from COVID-19, or showing a negative test result. We also offer on-site rapid testing. 

To speed up the process, please find your certificate before arriving at the administration desk.

Please inform customer service if you do not wish to show a valid COVID-19 certificate for evidence of vaccination, proof of recovery from COVID-19, or a negative test result on every visit. By doing so you permit EMÜ Sportsclub MTÜ to make a note in the cash register system that You have a valid COVID-19 certificate. Data will be kept and used purposefully.

 

We also remind you that starting from 26 August, all visitors must wear a facemask in all the common areas of the EMÜ Sports Club.

 

The saunas are open.

 

We wish you pleasant trainings

EMÜ Sports Club