Tähelepanu!

Eesti Maaülikooli Spordiklubi on alates 3.maist 2021 avatud!
EMÜ Sports Club is open from May 3rd, 2021!

 

Lahtiolekuajad / opening hours

E-R 08.00-21.00 ; L-P 10.00-20.00

Mon-Fri 08.00-21.00 ; Sat-Sun 10.00-20.00

 

Rohkem informatsiooni leiad SIIT /more information/

EMÜ naiskond tuli saalihoki Eesti meistriks!

Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond alistas 2. mail peetud superfinaalis põhiturniiri võitja ning kindla favoriidi Sparta Spordiklubi võistkonna 4:2.

 

Eesti Maaülikool näitas mängu algusest peale head mängupilti - palliga tegutseti kindlalt ning kaitses ennastohverdavalt. Mängu keskpaigaks juhtis Eesti Maaülikooli naiskond 4:0. Sparta Spordiklubil tekkis mängu käigus küll rohkearvuliselt võimalusi, kuid kahest väravast enamat ei õnnestunud Spartal Tartu naiskonna väravasse lüüa. 

Finaalmängu parim mängija ja kahe värava autor Edith Pärnik (Eesti Maaülikool) tundis küll heameelt eduseisu üle, kuid tõdes, et kogu mängu eduseisus mängimisel on ka oma ohud: “Sellises eduseisus on väga lihtne end juba võidulainele viia ning tähelepanul hajuda lasta. Sparta lõi kaks väravat tagasi ning see pani meil juba häirekellad tööle. Treener võttis õigel hetkel aja maha ning luges sõnad peale, et me ei ole veel mitte midagi võitnud ning selleks, et eduseis käest ei libiseks, peame igas hetkes keskenduma." Refereeritud Eesti Saalihoki Liidu uudisest.

 

Põhiturniiri resultatiivseim: Kati Kütisaar (Sparta Spordiklubi)

Põhiturniiri parim väravavaht: Saskia Ormak (Sparta Spordiklubi)

Kohamängude resultatiivseim: Edith Pärnik (Eesti Maaülikool)

Kohamängude parim väravavaht: Anastasia Sokolova (Eesti Maaülikool)

Hooaja väärtuslikum mängija: Reti Väärt (Eesti Maaülikool)