Tähelepanu!

Eesti Maaülikooli Spordiklubi on alates 3.maist 2021 avatud!
EMÜ Sports Club is open from May 3rd, 2021!

 

Lahtiolekuajad / opening hours

E-R 08.00-21.00 ; L-P 10.00-20.00

Mon-Fri 08.00-21.00 ; Sat-Sun 10.00-20.00

 

Rohkem informatsiooni leiad SIIT /more information/

EMÜ saalihokinaiskond mängib superfinaalis kullale!

Pühapäeval, 2 mail kulmineerib saalihoki meistriliiga hooaeg naiste ja meeste superfinaalide ja meeste kolmanda koha mänguga. EMÜ naiskond mängib superfinaalis põhiturniiri võitja Sparta Spordiklubiga ning EMÜ meeskond pronksikohtumist SK Link/Saku vastu.

 

Põhiturniiril kolmanda koha saanud Eesti Maaülikooli naiskond pääses finaali pärast kahes poolfinaalkohtumises SK Link/Saku alistamist. Esimeses mängus oldi põhiturniiri teisest Sakust üle 3-1, kuid teises mängus juba 7-1 ning tagati kindel koht finaali. Meie naiskonnale tagasid edu eesmärgipärane treenimine piirangute ajal ning suurepärane võistkonnavaim ning mängurõõm. Meie mängijatest valiti mängude parimaks väravavaht Anastasia Sokolova ja Karoliina Salu.

 

Naiste superfinaal algab pühapäeval, 2 mail kell 14.30; meeste pronksmedalikohtumine algab 11.00.  Mängud on nähtavad:

✔️Delfi TV-s tv.delfi.ee

✔️YouTube’i kanalil “Eesti saalihoki”

✔️Levira spordikanalil sport.television.ee