Tähelepanu!

Eesti Maaülikooli Spordiklubi on alates 3.maist 2021 avatud!
EMÜ Sports Club is open from May 3rd, 2021!

 

Lahtiolekuajad / opening hours

E-R 08.00-21.00 ; L-P 10.00-20.00

Mon-Fri 08.00-21.00 ; Sat-Sun 10.00-20.00

 

Rohkem informatsiooni leiad SIIT /more information/

Saalihokikooli jõuluturniirist võttis osa pea 90 mängijat

Laupäeval 7. detsembril toimus traditsiooniline Eesti Maaülikooli spordiklubi saalihokikooli jõuluturniir. Osales pea 90 last EMÜ saalihokikoolist ja EMÜ eestvedamisel Tartu koolides toimuvates saalihoki huviringidest.

 

Jõulumuusika saatel mängiti väikestel väljakutel erinevates vanusegruppides alates U7 minidest kuni U14-ni, võimalikult võrdselt koostatud võistkondade vahel. Mõnes grupis selgitati välja ka võitjad, teistes piirduti mängulustiga.

 

Turniiri oli jälgimas ka palju lapsevanemaid, kes lisaks laste tegemistele said jälgida ekraanilt samal ajal toimuvate naiste saalihoki maailmameistrivõistluste mänge Šveitsist, kus löövad kaasa ka mitmed EMÜ naiskonna mängijad.

 

Turniiri lõpus jagati osalejatele jõuluvana ja treenerite poolt välja jõulupakid. Aitäh kõikidele osalejatele, tublidele treeneritele Talisele, Sandrile ja Sharlotele ning abiks käinud kohtunikele!