Tähelepanu!

Eesti Maaülikooli Spordiklubi on alates 3.maist 2021 avatud!
EMÜ Sports Club is open from May 3rd, 2021!

 

Lahtiolekuajad / opening hours

E-R 08.00-21.00 ; L-P 10.00-20.00

Mon-Fri 08.00-21.00 ; Sat-Sun 10.00-20.00

 

Rohkem informatsiooni leiad SIIT /more information/

Kutse Tartu lahtistele meistrivõistlustele saalihokis.

25. ja 26. mail toimuvad Eesti Maaülikooli spordihoones Tartu lahtised meistrivõistlused saalihokis, et selgitada 2019. a parimad saalihokivõistkonnad.

 

Laupäeval, 25. mail toimuvast meeste turniirist saavad osa võtta kuni 15-liikmelised võistkonnad, kus igas võistkonnas tohib mängida maksimaalselt 4 Eesti meistriliiga väljakumängijat (väravavaht ei lähe arvesse). Juhendi täpsustus 25.04.2019: meistriliiga piirang kehtib ka kõikidele teistele 2018/2019 a välisriikide meistriliigades ja välisriikide koondistes osalenud mängijatele. I ja II liiga mängijate arv võistkonnas pole piiratud. Kui mängija mängib lisaks meistriliigale ka esiliigas, siis arvesse läheb madalam liiga. Maksimaalselt saab võistlustel osaleda 12 võistkonda. Võistlustele eelistatakse osalema registreerimise järjekorras võistkondi Tartu linnast, seejärel Tartu maakonnast ning vabade kohtade olemasolul ka mujalt Eestist. Meeste turniiri juhendi leiad SIIT.

 

Pühapäeval 26. mail toimuvast naiste turniirist saavad osa võtta kuni 12-liikmelised naiskonnad. Meistriliigas mängijate arvule piiranguid ei seata. Väravavahtideks tohivad olla ka kuni 18. a (k.a) vanused noormehed. Turniir toimub, kui registreerunud on vähemalt 4 naiskonda ning maksimaalne võimalik võistkondade arv on 12. Võistlustele eelistatakse osalema registreerimise järjekorras võistkondi Tartu linnast, seejärel Tartu maakonnast ning vabade kohtade olemasolul ka mujalt Eestist. Naiste turniiri juhendi leiad SIIT.

 

Registreerimine kuni 19.05. läbi e-keskkonna: http://sport.emu.ee/sport/voistlused-registreerumised/tartu-linna-lahtised-mv-saalihokis2019kevad/

 

Üritus Facebookis.