Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Eesti Maaülikool osales edukalt Üliõpilaste võrkpalli meistrivõistlustel

Pühapäeval, 21.12.14  toimusid Eesti Maaülikooli spordihoones üliõpilaste  meistrivõistlused võrkpallis, kus osales kolm EMÜ meeskond ja üks EMÜ naiskond.

 

Meeste A alagrupis kohtusid omavahel Tallinna Tehnikaülikool, Eesti Maaülikool II, Tallinna Tehnikakõrgkool ja Infotehnoloogia Kolledž. Pingeliste mängude tulemusena jõudsid alagrupi kahe parema hulka Tallinna Tehnikaülikool ja Eesti Maaülikool. Meeste B alagrupis võtsid omavahel mõõtu Eesti Maaülikool I ja III ning Tartu ülikool ja Sisekaitseakadeemia. Alagrupi parim oli Maaülikooli I võistkond ning teiseks tuli parima geimide vahega Sisekaitseakadeemia.

Meeste poolfinaalides kohtusid Maaülikooli I ja II võistkond ning Tallinna Tehnikaülikool ja Sisekaitseakadeemia. Põneva mängu tulemusena võitis esimese poolfinaali oodatult Maaülikool I võistkond ning teise poolfinaali Tallinna Tehnikaülikooli võistkond. Finaali võitis väga tugevat mängu näidanud Tallinna Tehnikaülikool ning teiseks tuli Eesti Maaülikool I. Kolmanda napsas endale Eesti Maaülikool II.

Naiste A alagrupis kohtusid Tallinna Ülikool, Eesti Maaülikool ja Tartu Ülikool II. Alagrupist pääsesid edasi võitjana Tallinna Ülikool ja teisena Tartu Ülikool II. Naiste B alagrupis mängisid Tallinna Tehnikaülikool, Tartu Ülikool I ja Tartu Tervishoiu Kõrgkool. Alagrupist pääsesid edasi võitjana Tartu Ülikool I ja Tallinna Tehnikaülikool.

Naiste poolfinaalis kohtusid Tartu Ülikool I ja II ning Tallinna Ülikool ja Tallinna Tehnikaülikool. Esimese mängu võitis kindlalt Tartu Ülikool I ning teises mängus võitis Tallinna Ülikooli võistkond. Finaal oli pingeline ja pakkus pealtvaatajatele väga suure spordielamuse. Paremaks osutus siiski Tallinna Ülikooli võistkond. Teiseks tuli Tartu Ülikool I. ning kolmanda koha mängus saavutas edu Tallinna Tehnikaülikooli naiskond.
 

Tulemused on leitavad leheküljelt: http://www.easl.ee/index.php?id=6250
Pildid asuvad EASL'i Facebooki lehel.


Autor: Esko Tõnisson

Allikas: EASL