Tähelepanu!

Eesti Maaülikooli Spordiklubi on alates 3.maist 2021 avatud!
EMÜ Sports Club is open from May 3rd, 2021!

 

Lahtiolekuajad / opening hours

E-R 08.00-21.00 ; L-P 10.00-20.00

Mon-Fri 08.00-21.00 ; Sat-Sun 10.00-20.00

 

Rohkem informatsiooni leiad SIIT /more information/

Eesti Maaülikooli võistkonnad esinesid edukalt üliõpilaste meistrivõistlustel võrkpallis

Põltsamaal toimusid 2. novembril 2013. aasta üliõpilaste meistrivõistlused võrkpallis. Terve päeva kestnud pingelistes mängudes selgitati välja kõrgkoolide Eesti meister.

Meeste arvestuses osalesid Eesti Maaülikooli I ja II võistkond, Tallinna Tehnikaülikool/Neemeco, Tartu Ülikool, Sisekaitseakadeemia, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Tehnikakõrgkool ja Tallinna Ülikool.

Finaalmängus kohtusid Tallinna Tehnikaülikooli ja Tartu Ülkooli võistkonnad. Sedapuhku näitasid Tallinna tudengid võimast üleolekut ning 2013. aasta võrkpalli meeste meistritiitel läks Tallinna Tehnikaülikoolile. Kolmanda koha saavutas Eesti Maaülikooli I võistkond.

Naiste võistlusel osalesid Tartu Ülikool I ja II, Tallinna Tehnikaülikool I ja II, Tartu Tervishoiukõrgkool, Eesti Maaülikool, Tallinna Ülikool ning Sisekaitseakadeemia.

Finaalmängus võtsid mõõtu Tallinna Tehnikaülikool I ja Tallinna Ülikool. Väga põnevas ja pingelises mängus võitis lõpuks seisuga 2:1 Tallinna Ülikool ning saavutas sellega Eesti üliõpilaste meistritiitli võrkpallis. Kolmandale kohale tuli Tartu Ülikooli I võistkond.