Tähelepanu!

Eesti Maaülikooli Spordiklubi on alates 3.maist 2021 avatud!
EMÜ Sports Club is open from May 3rd, 2021!

 

Lahtiolekuajad / opening hours

E-R 08.00-21.00 ; L-P 10.00-20.00

Mon-Fri 08.00-21.00 ; Sat-Sun 10.00-20.00

 

Rohkem informatsiooni leiad SIIT /more information/

Eesti Maaülikooli meistriks korvpallis tuli TI 6 meeskond

Eesti Maaülikooli meistrivõistlusele korvpallis registreerus kokku kaheksa meeskonda, viiest erinevast instituudist ja üksusest, kellest vast paremini oli komplekteeritud TI 6 (Tehnikainstituut) ja MMI 1 (Metsandus- ja maaehitusinstituut).

Meeskonnad jagati kahte alagruppi, kus edasi pääses kaks paremat meeskonda kohamängudele. A-alagrupi kaks edukamat meeskonda olid TI 6 ja EMÜ SK ning B-alagrupist pääsesid edasi MMI 1 ja PKI I. Esimeses poolfinaalis, kus olid vastamisi TI 6 ja PKI I meeskonnad pääses edasi tulemusega  38:32 TI 6. Teises poolfinaalis olid edukamad MMI 1 esindaja, kes alistasid hävitavalt EMÜ SK meeskonna tulemusega 48:24.

Kolmanda koha mäng, EMÜ SK ja PKI I vahel osutus oodatust pingelisemaks ja mängu keskpaigal oli  võidu võimalus veel mõlemal tiimil, kuid mängu lõppedes edestas PKI I meeskond EMÜ SK-d tulemusega 33:24.

Finaal oli nagu finaal ikka, kus alguses sai ilusti oma mängu käima TI 6 meeskond, kes juhtis mängu kohati isegi 12 punktiga, kuid MMI 1 mängumehed ei andnud alla ja võitlesid hambad ristis lõpuni ja vähendasid vahe ca 10 sekundit enne lõppu kolmele punktile. MMI 1 meeskonna mängija viimase sekundi viske üritus kolmese joone tagant kahjuks luhtus ja mäng kuulus seisuga 36:33 TI 6 meeskonnale.

Pilte  ja tulemusi on võimalik näha siit.


Autor: Esko Tõnisson