Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Saalihoki meeskonnale hooaja esimene võit

Laupäevaõhtune saalihoki meistriliiga triller Eesti Maaülikooli spordihoones EMÜ SK ja Tallinna Sparta/Team Automaailma vahel pakkus pealtvaatajatele palju põnevust, sest võitja väljaselgitamiseks läks vaja karistusviseteseeriat.

Kodumeeskond vaevles pool mängu oma käesoleva hooaja probleemi käes, väravat lüüa ei suudetud ja vastane juhtis mängu juba 4:0. Tagaajamine algas mängu 32-sel minutil kui arvulisest ülekaalust suunas Andres Tiinoneni söödu väravasse Rein Kruusat. Teise kolmandiku viimastel minutitel vähendasid EMÜ mängijad Paul-Kristjan Padrik ja Henrik Trasberg löödud väravatega kaotusseisu üheväravaliseks. Viimane kolmandik oli kahe võidujanulise meeskonna meeletu heitlus, üks püüdis eest ära minna ja teine järgi jõuda, mäng muutus kohati väga lahtiseks aga nii EMÜ väravavaht Taavi Lepik kui ka Sparta väravavaht Remo Merimaa tegid võimast tõrjetööd. Viimaks kui normaalaega oli jäänud mängida alla viie minuti, saatis Tõnis Vainomäe sööt Sparta väravavahiga silmitsi EMÜ tagamängija Tauri Turk'i kes kindlalt palli väravasse lõi. 10-minutilisel lisaajal pidi EMÜ kandma ka kaheminutilst karistust kuid Sparta meeskonnal ei õnnestunud arvulist ülekaalu ära kasutada. Lisaajal väravaid ei nähtud ja lahendust tuli otsida karistusvisete abiga. Sparta realiseeris viiest karistusviskest ühe ja EMÜ kaks ning hooaja esimene võit oligi reaalsus.

"Treeneri seisukohast õnneliku lõpuga õudusmäng, aga väärisime vähemalt kahte punkti sellest mängust, meil oli palju häid võimalusi, teisalt oli ka vastasel aga jäi mulje, et valdasime rohkem palli ja kohati liikus söödumäng kenasti ja pealelööke oli ohtralt, vastase peamised võimalused tekkisid vasturünnakutest mis olid ka väga ohtlikud aga väravavaht Taavi Lepik hoidis meie väravat kohati müstiliste sooritustega" kommenteeris EMÜ treener Talis Mölder.

Endine EMÜ SK ja praegune Sparta/Team Automaailma mängija Maanus Puskar arvas pärast mängu, et "Tartu mängis küll hästi aga kinkisime väravad neile liiga lihtsalt ning oma häid vasturünnakuvõimalusi ära ei realiseerinud, väga kahju, et edu maha mängisime. Eesmärk on jõuda play-offi ja et eesmärki täita, pidanuks siit kolm punkti võtma, arvestades, et EMÜ esimeses voorus kogus vaid ühe punkti".

 

Mängu protokoll: http://www.saalihoki.ee/Protokoll.aspx?id=6UiL8Z9dViQ=&cr=1


Autor: Talis Mölder