Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

Tudengijalgpalli meistrivõistlustel algab täna viimane alagrupimängude päev

Eile, 21. septembril selgusid Eesti Maaülikooli spordihoone kõrval jalgpalliväljakul  esimesed tudengijalgpalli edasipääsejad.  Vaatamata vesisele ilmale oli mängudes palju võitlust ja emotsiooni.

Kõige tulisema kohtumise pidasid maha B-alagrupi võistkonnad Raatuse Dorm Team 2 ja eelmisel aastal hõbemedali saavutanud võistkond Kehakultuur II. Peale kahte tulist poolaega ja mitmeid suurepäraseid võimalusi mõlemale poolele, lõppes kohtumine väravateta viigiga. Tulemus rahuldas Kehakultuur II võistkonda, kuna väravate suhe eelmistes mängudes oli nende kasuks ning see tagas neile alagrupi võidu ja eriauhinna RedBull´i poolt. Raatuse Dorm Team 2 kogus 7 punkti ja  pääses samuti alagrupist edasi.

Eile lõppesid mängud ka C-alagrupis, kus suuresti eelmise aasta pronksivõistkonna liikmetest moodustatud EMÜ võistkond FC Sellid võitsid kõik kolm alagrupi kohtumist ning pääsesid täiseduga kuueteistkümne parema hulka. Teine edasipääseja samast alagrupist oli TÜ võistkond Sergei Pareiko, kes lõpetas alagrupiturniiri 4 punktiga.

Kuigi Tartu Tervishoiu Kõrgkool on esindatud üksnes ühe võistkonnaga on see siiski komplekteeritud tugevatest mängijatest. Kaks võitu ja viik tagas neile E-alagrupi esikoha, jättes samas alagrupis 5. Punktiga teiseks võistkonna KKS. Suur lootus pääseda kuueteistkümne parema võistkonna hulka on ka TÜ võistkonnal JK Sutsaki, kuna praegusel hetkel on nad nelja lõppenud alagrupi peale parim kolmanda koha võistkond 4. punktiga.

G-alagrupist pääses edasi kaks TÜ võistkonda: Viive 46 ja Šušnjakk. Selles alagrupis lõppesid pooled mängud viigiliselt, mis näitab, et tegemist oli väga ühtlase alagrupiga. Viive 46 kogus alagrupiturniiril seitse punkti ja võistkond Šušnjakk pääses teisena edasi nelja punktiga. Kolmandaks-neljandaks jäänud võistkonnad Seewald ja Metsarahvas kogusid mõlemad võrdselt kaks punkti.

Täna, 22. septembril lõppevad mängud ka A, D ja F-alagruppides, misjärel selguvad viimased kaheksa edasipääsejat. Vaata ka Tudengijalgpalli lingi alt tekkinud play-offi paare.